Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polițiștii anunță proteste masive pentru salarii. Sindicat: „Nu mai putem accepta restanțe, amânări, înghețări și minciuni!”

Publicat:
Polițiștii anunță proteste masive pentru salarii. Sindicat: „Nu mai putem accepta restanțe, amânări, înghețări și minciuni!”

Polițiștii anunța „cel mai mare protest organizat in ultimii ani” in cazul in care guvernanții nu vor respecta „ultimatumul” dat de sindicaliști in ceea ce privește aprobarea unor acte normative.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol si foto: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reorganizarea IPJ Constanta, dupa cazul Vlad Pascu, un dezastru: Polițiștii constanțeni protesteaza in strada

18:10, 24.04.2024 - Reorganizarea IPJ Constanta, dupa cazul Vlad Pascu, pare sa nu aiba succesul scontat. Catalin Predoiu, ministerul de Interne, anunța „mai putini sefi, mai multi oameni in operativ“. Polițiștii constanțeni se arata profund nemulțumiți și anunța ca, incepand de maine, vor protesta in fața IPJ Constanța.

Ce se mai aude de viitorul Centru de Transplant Multiorgan. Tișe anunța discuții cu UMF Cluj: „Putem sa-l facem impreuna”

14:30, 24.04.2024 - Centrul de Transplant Multiorgan nu a reușit sa prinda finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), iar președintele CJ Cluj, Alin Tișe, cauta noi soluții pentru ca edificiul medical ultramodern sa devina realitate.

Tesla anunța concedieri masive din cauza scaderii livrarilor de mașini

13:25, 16.04.2024 - Pentru prima data in ultimii 4 ani, Tesla a avut parte de o scadere simțitoare a livrarilor de mașini in primul trimestru din 2024. Chiar daca marca americana deținuta de Elon Musk a redevenit cel mai mare producator de mașini electrice din lume, Tesla a vandut mai puține mașini decat era așteptat.…

Haos in Georgia: proteste masive și confruntari in parlament pe tema agenților straini - VIDEO

03:50, 16.04.2024 - Mii de georgieni au protestat luni, iar parlamentarii s-au luat la bataie in timp ce deputatii partidului de guvernamant au dat unda verde pentru dezbaterea unui proiect controversat de lege referitor la "agentii straini", criticat ca fiind de inspiratie rusa, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Se anunța investiții masive la Ambulatorul Spitalului Clinic de Recuperare

09:45, 29.03.2024 - Proiect de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a Ambulatorului Spitalului Clinic de Recuperare. In acest scop, Consiliul Județean urmarește atragerea unei finanțari europene nerambursabile prin Programul Sanatate  Consiliul Județean Cluj a aprobat indicatorii tehnico-economici și proiectul…

Angajații unui cunoscut lanț de supermaketuri din Romania se revolta: Salariații anunța proteste de saptamana viitoare

14:40, 24.03.2024 - Sindicatele din cadrul grupului Carrefour: Sindicatul Salariaților Carrefour Romania, Sindicatul Market, Sindicatul Național Artima, Sindicatul Național Supeco, alaturi de Federația Sindicatelor din Comerț, organizeaza o acțiune de pichetare a sediului companiei din Str Gara Herastrau, Nr 4C. „Luni,…

Cel mai mare protest din ultimii ani. Mii de polițiști ies in strada: Nu mai acceptam restanțe, amanari, inghețari și minciuni!

09:20, 14.03.2024 - Sindicaliștii din Poliție anunța un protest de amploare in 25 martie pentru actualizarea salariilor și a normei de hrana, se arata intr-un comunicat Europol. Manifestația este organizata de Europol și Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare SNPP. „Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL și…

Erdogan anunța „dezgheț serios” intre Turcia și SUA

18:00, 15.02.2024 - Statele Unite sint pozitive cu privire la implementarea contractului de vinzare a avioanelor de lupta F-16 catre Ankara. Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a facut aceasta declarație in fața reporterilor aflați la bordul avionului la intoarcerea din Egipt, raspunzind la o intrebare despre soarta…


Ce parere ai despre aceasta stire?