Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama lui Gabi Stângău, gest emoționant în memoria fiului ei. I-a compus o poezie, după ce a fost înmormântat: „Cât o să trăiesc o să te jelesc”

Publicat:

A trecut o saptamana de cand a murit. Miercuri, a fost inmormantat, dupa trei zile in care oamenii au venit sa ii aduca un ultim omagiu. De departe, cele mai grele momente au fost pentru familia lui. Mama violonistului care este și vaduva și-a pierdut unul dintre cei doi baieți, in memoria caruia a compus o poezie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gestul emoționant facut de Raluca Dragoi in memoria lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința. A lasat in urma doi copii și o soție indurerata / FOTO

11:30, 17.03.2024 - Familia lui Marius Țepeliga trece prin momente grele, dupa ce Marius Țepeliga a murit. A trecut o saptamana de cand lautarul s-a stins din viața, la 38 de ani, lasand in urma doi copii și o soție indurerata. Și colegii de breasla sufera dupa moartea lautarului, despre care toți cei care l-au cunoscut…

Star Matinal. Eugenia Șerban, strigat de ajutor din cauza fiului ei, dependent de droguri. Actrița, clipe de coșmar cand baiatul ei este in sevraj: „Imi doresc sa traiesc” / VIDEO

12:30, 15.03.2024 - Eugenia Șerban nu are liniște de 14 ani din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe de coșmar in momentele in care baiatul ei era in sevraj. Vedeta a fost nevoita sa ceara ordin de protecție pentru ca se teme pentru viața ei.

Ce și-a propus sa faca Oana Roman in memoria mamei ei. Cum vrea sa pastreze vie amintirea Mioarei Roman: „Inca nu am invațat sa traiesc fara ea”

19:05, 09.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Mioara Roman a murit. Chiar daca cele doua fiice sufera cumplit dupa mama lor, gandul ca femeia care le-a dat viața este intr-un loc mai bun le aduce puțina alinare.

Ce decizie a luat soția lui Gabi Stangau, la o saptamana de cand violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan sufera cumplit: „Voi incerca sa...”

16:35, 28.02.2024 - In urma cu o saptamana, Gabi Stangau a fost inmormantat. Familia sufera cumplit și cu greu iși poate reveni din șocul pierderii. Soția violonistului, Diana Berințan, este distrusa de durere. Decizia pe care a luat-o tanara de curand, dupa moartea barbatului iubit.

Mesajul mamei lui Gabi Stangau, la o saptamana de la moartea lui. Femeia nu și-a revenit din suferința: ”Ai cazut...”

20:40, 27.02.2024 - La o saptamana de la moartea fiului ei, mama lui Gabi Stangau sufera cumplit! Femeia este devastata de durere și a transmis un mesaj prin care a exprimat tot ce simte, dupa pierderea fiului ei. Moartea artistului a adus mult regret in sufletul ei!

Cel mai emoționant moment de la inmormantarea lui Gabi Stangau a ieșit la iveala de abia acum: “Cata putere sa ai sa canți…” / FOTO

18:45, 23.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Iata care a fost cel mai emoționant moment de la inmormantarea lui Gabi Stangau a ieșit la iveala de abia acum!

Gabi Stangau, condus pe ultimul drum de sute de persoane. Discursul emoționant in memoria violonistului / VIDEO

09:25, 22.02.2024 - Ieri, sute de oameni au venit sa ii aduca un ultim omagiu lui Gabi Stangau. Au fost momente dificile pentru intreaga familie, in special pentru mama lui, Livia, care este și vaduva, iar in urma cu aproape o saptamana și-a pierdut și unicul baiat.

Concurs de poezie in memoria lui Radu Stanca, destinat tinerilor din Sebeș

22:51, 08.02.2024 - Asociația „Lauda Semințelor” cu sediul in Sebeș, in parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, ii invita pe toți tinerii care studiaza in instituțiile de invațamant din Municipiului Sebeș sa participe la un concurs local de poezie, sub egida scriitorului Radu Stanca. Concursul se desfașoara…


Ce parere ai despre aceasta stire?