Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SONDAJ 60% dintre români consideră că suntem blocați la intrarea în Schengen

Publicat:

Conform sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro in aprilie 2024, 60% dintre romani cred ca tara noastra a indeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granitele terestre in Schengen, The post SONDAJ 60% dintre romani considera ca suntem blocați la intrarea in Schengen first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONCLUZIILE UNUI STUDIU Un sfert dintre funcționarii publici considera ca dețin competențe digitale de nivel avansat

10:30, 01.05.2024 - Potrivit Ziarului Financiar, 25% dintre angajații din sectorul public se considera ca au competențe digitale avansate, bazate pe abilitați precum navigarea pe internet. The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU Un sfert dintre funcționarii publici considera ca dețin competențe digitale de nivel avansat first…

76% dintre romani considera ca fumatorii adulți ar trebui sa primeasca informații corecte, fundamentate științific, despre produsele fara fum

13:45, 30.04.2024 - Cel mai recent sondaj realizat de firma de cercetare independenta Povaddo pentru Philip Morris International (PMI) arata ca exista un nivel ridicat de acceptare in randul cetațenilor europeni pentru produsele fara fum, precum tutunul incalzit.

SONDAJ DE OPINIE INSCOP: 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu

12:50, 27.04.2024 - Conform sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro in aprilie 2024, peste 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu, in creștere cu aproape 20 de procente fața de 2014. The post SONDAJ DE OPINIE INSCOP: 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu first appeared…

AGRICULTURA SATMAREANA Fermierii satmareni considera ca este nevoie de ploaie pentru recolte bogate

11:05, 12.04.2024 - Toamna si primavara sunt doua anotimpuri in care, fermierii implicati in activitati agricole, in mod expres in sectorul vegetal, in care se suprapun campaniile de lucru. The post AGRICULTURA SATMAREANA Fermierii satmareni considera ca este nevoie de ploaie pentru recolte bogate first appeared on Informatia…

MILIARDARII ROMANI Șase romani in topul Forbes al miliardarilor lumii

09:45, 03.04.2024 - Clasamentul miliardarilor lumii, evidențiind prezența a șase romani remarcabili in acest top The post MILIARDARII ROMANI Șase romani in topul Forbes al miliardarilor lumii first appeared on Informatia Zilei .

DEALERI ROMANI IMPLICAȚI Acuzați de comandarea importului a 440.000 de comprimate de Diazepam, Alprazolam și Clonazepam

13:05, 02.04.2024 - Frecvent, aceste pastile sunt consumate impreuna cu bauturi alcoolice sau alte substanțe stimulante ale sistemului nervos central The post DEALERI ROMANI IMPLICAȚI Acuzați de comandarea importului a 440.000 de comprimate de Diazepam, Alprazolam și Clonazepam first appeared on Informatia Zilei .

INTREVEDERE Ciolacu, intrevedere cu premierul elen, Kyriakos Mitsotakis

23:25, 07.03.2024 - Romania si Grecia trebuie conectate, inclusiv prin aderarea la spatiul Schengen, pentru a folosi pe deplin potentialul regiunii, a declarat, joi, ... The post INTREVEDERE Ciolacu, intrevedere cu premierul elen, Kyriakos Mitsotakis first appeared on Informatia Zilei .

SPORTIVI ROMANI Amalia Covaliu a caștigat bronzul la C.E. de scrima juniori

12:10, 28.02.2024 - Amalia Covaliu a castigat medalia de bronz in proba individuala feminina de sabie la Campionatele Europene de scrima pentru juniori de la Napoli. The post SPORTIVI ROMANI Amalia Covaliu a caștigat bronzul la C.E. de scrima juniori first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?