Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama lui Andrei Radu, șoferul de TIR care ar fi provocat carnagiul de la Bălțați, distrusă de durere: ”Încă te aștept, copilul meu frumos”

Publicat:

S-au implinit aproape trei saptamani de cand a avut loc carnagiul de la Balțați. In continuare, mama șoferului de TIR care ar fi raspunzator pentru intreaga tragedie este ingenuncheata de durere. a postat un mesaj emoționant pentru fiul ei, insoțit de un videoclip, pe rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Soția lui Marius Țepeliga, distrusa de durere dupa moartea lui. Andreea Neagoe l-a vizitat la mormant / VIDEO

15:25, 01.04.2024 - Soția lui Marius Țepeliga nu iși mai gasește liniștea, de cand lautarul s-a stins din viața. Andreea Neagoe a transmis un nou mesaj dureros, prin care a exprimat cat de mult sufera in urma morții lui. Soția lui l-a vizitat la mormant.

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

O romanca si cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in apartamentul lor din Bologna

11:16, 15.03.2024 - Trei copii, cu varste intre doi și șase ani, au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri in apartamentul lor din Bologna, in nordul Italiei. Mama micuților, originara din Romania, a murit in timp ce era transportata la spital, transmite agenția italiana ANSA.Potrivit ANSA, femeia…

Mama lui Florin Dița, distrusa de durere dupa moartea fiului ei! Femeia nu iși mai gasește liniștea, dupa accidentul tragic: ”Am pierdut...”

09:36, 13.03.2024 - Florin Dița a murit in urma cu cateva zile, in accidentul rutier cumplit din Vrancea. Moartea lui a lasat in urma multa durere, mai ales in cazul mamei sale, care este distrusa de suferința. Dupa accidentul rutier, femeia nu mai reușește sa iși gaseasca liniștea și a transmis mesaje dureroase pe rețelele…

O femeie a ajuns la spital, in urma unui accident rutier provocat de o șoferița din Sebeș, pe șoseaua ocolitoare a Municipiului Alba Iulia

13:20, 07.03.2024 - Astazi, 7 martie 2024, in jurul orei 09.15, o femeie de 40 de ani, din Sebeș, in timp ce conducea un autoturism pe șoseaua ocolitoare a Municipiului Alba Iulia, la intersecția cu strada Marașești, a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 32 de ani, din Alba Iulia. In urma accidentului,…

Locuinta distrusa intr-un incendiu provocat de fiul proprietarilor

09:10, 07.03.2024 - O locuinta din comuna Tutova a ars, in noaptea de miercuri spre joi, a ars in urma unui incendiu provocat de fiul proprietarilor, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, potrivit Agerpres. Potrivit pompierilor, barbatul in varsta de 27 ani, fiul proprietarilor…

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.


Ce parere ai despre aceasta stire?