Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mălina Avasiloaie a ales numele copilului. Cântăreața a dezvăluit detalii legate de naștere: “Are o însemnătate aparte”

Publicat:

este in culmea fericirii și traiește din plin fiecare secunda care a mai ramas din sarcina. Termenul nașterii se apropie cu pași repezi, iar cantareața iși ține fanii la curent cu toate detaliile legate de naștere și de bebeluș. Aceasta a dezvaluit ca a ales ce nume vrea sa ii puna micuțului ei, dar a spus și unde a ales sa nasca. Se pare ca s-a pus la punct cu toate detaliile, avand in vedere ca mai este puțin și vine pe lume primul ei copil.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana va investiga Meta din motive legate de „protecția copilului” pe Instagram și Facebook

18:20, 16.05.2024 - Comisia Europeana a anuntat joi ca a deschis o investigatie asupra companiei Meta in legatura cu protectia minorilor pe platformele sale Facebook si Instagram, transmite DPA, potrivit agerpres.ro .

Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit 22 de ani / FOTO

13:40, 10.05.2024 - Este zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc și asta pentru ca Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit frumoasa varsta de 22 de ani. Iata cum petrece artista aceasta zi speciala, dar și ce fotografii a publicat pe rețelele de socializare!

Drama uriașa a lui Naomy, prima femeie transgender din Romania, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere

14:10, 20.04.2024 - Nu mulți știu, dar Naomy a trecut printr-o drama uriașa. Prima femeie transgender din Romania a fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere. Cantareața a murit la varsta de doar 47 de ani. Iata prin ce clipe grele a trecut regretata artista in viața ei!

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Dezordine fiscala: Se apropie termenul pentru declararea firmelor care trec pe profit și nimeni nu știe nimic

11:10, 27.03.2024 - Proprietarii de microintreprinderi nu știu daca vor fi nevoiți sa mute firma pe profit pana pe 31 martie pentru ca nu a aparut actul normativ care stipuleaza scaderea pragului de incadrare in categoria microintreprinderilor de la 500.000 de euro la 100.00 de euro. Termenul limita de 31 martie pentru…

Ce este scorul APGAR sau nota copilului la naștere, cum mai este cunoscuta in popor

18:35, 20.03.2024 - Originea și importanța scorului ApgarScorul Apgar a fost creat de medicul american Virginia Apgar in anii ’50 și a fost conceput pentru a oferi o modalitate rapida și eficienta de evaluare a starii de sanatate a unui nou-nascut. Inițial, acesta a fost destinat sa fie o metoda simpla pentru medicii neonatologi…

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.


Ce parere ai despre aceasta stire?