Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAE a emis o avertizare de călătorie pentru o țară din Europa! E în vigoare un cod portocaliu de vânt și ninsori puternice

Publicat:

Anunț important al reprezentanților Ministerului Afacerilor Externe (MAE), pentru toți cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Suedia. Potrivit informațiilor, autoritatile locale au emis un cod portocaliu de vant si ninsori in sudul regiunii Kalmar, pentru regiunea Blekinge si in nord-estul regiunii Skane.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Atenționare de la MAE! Avertizare de calatorie pentru romanii care au in plan sa viziteze Germania in urmatoarea perioada

22:46, 11.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o avertizare de calatorie pentru o țara din Europa, și anume Germania. Iata ce trebuie sa știe romanii care au in pan sa calatoreasca in aceasta perioada spre aceasta destinație!

Un nou ciclon mediteranean lovește Europa! Avertizari meteo cod portocaliu de ninsori, vant și ploi in mai multe țari

17:51, 27.02.2024 -   Nou ciclon mediteranean lovește Europa, cu ninsori abundente in zona Alpilor și ploi in zonele mai joase.Meteorologii au emis mai multe avertizari cod portocaliu de ninsori, vant și ploi, in Italia, Franța, Spania și Elveția.Totodata, exista risc mare de avalanșe in Munții Pirinei și Alpi.Un val de…

Avertisment important al meteorologilor! Ciclonul mediteranean lovește Europa. Cod portocaliu de ninsori, vant și ploi

14:05, 27.02.2024 - Meteorologii au facut recent un avertisment important! Ciclonul mediteranean lovește Europa. Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori, vant și ploi. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce țari din Europa sunt vizate de avertizare!

Un nou ciclon mediteranean lovește Europa! Avertizari meteo cod portocaliu de ninsori, vant și ploi in mai multe țari

12:06, 27.02.2024 -   Nou ciclon mediteranean lovește Europa, cu ninsori abundente in zona Alpilor și ploi in zonele mai joase.Meteorologii au emis mai multe avertizari cod portocaliu de ninsori, vant și ploi, in Italia, Franța, Spania și Elveția.Totodata, exista risc mare de avalanșe in Munții Pirinei și Alpi.Un val de…

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!

Alerta meteo: cod galben și portocaliu de ninsori puternice și vant. Harta zonelor in care vremea rea face ravagii

10:30, 05.02.2024 - Este alerta de vreme rea pentru aproape toata țara. Meteorologii au emis atenționari de fenomene severe pentru majoritatea regiunilor. Un cod galben de vant puternic și viscol la munte, va intra in vigoare azi, la pranz, și va fi valabil pana luni seara.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol. Care sunt zonele vizate

10:45, 04.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment! A fost emis un cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol in mai multe regiuni ale țarii. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea.


Ce parere ai despre aceasta stire?