Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luptele din Nagorno-Karabah fac zeci de victime. Atac cu rachete lansat de Armenia

Publicat:

Acesta atac survine la cateva ore dupa ce Stepanakert, capitala regiunii separatiste Nagorno-Karabah, a fost bombardata.

Stepanakert a fost bombardat de mai multe ori de la reluarea ostilitatilor intre fortele separatiste sustinute de Erevan si armata azera in data de 27 septembrie. Bombardamentele au golit practic orasul, majoritatea locuitorilor refugiindu-se in alte localitati din Nagorno-Karabah sau in Armenia.

, jurnalisti ai AFP au vazut o cladire distrusa de o racheta care a cazut in jurul orei locale 03:00 ( 21:00 GMT sambata).

Echipe de salvare cautau…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Nord a testat un focos de rachete de croaziera si a lansat noua sa racheta antiaeriana

07:50, 20.04.2024 - Coreea de Nord a testat un focos "de foarte mari dimensiuni" conceput pentru o racheta de croaziera strategica si a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a informat sambata presa de stat.

Atacul Israelului vine dupa ce Iranul a lansat sute de drone și rachete asupra teritoriului sau VIDEO

08:30, 19.04.2024 - Conflictul dintre Iran și Israel a intrat intr-o noua etapa. La cateva zile dupa ce a fost ținta unui atac iranian, țara aflata in razboi cu mișcarea islamista palestiniana Hamas a lansat un atac asupra Iranului.

Ambasadorul Israelului in Romania, reacție dupa atacul lansat de Iran: 'Trebuie sa ii țintim pe cei care ne țintesc'

11:25, 14.04.2024 - Iranul a lansat sambata-noapte un atac masiv asupra Israelului, cu sute de drone și rachete. Mare parte din drone și rachete au fost oprite de sistemul de aparare, dar unele au ajuns și la sol și au avut loc explozii violente. Duminica dimineața, in studioul Știrile Pro TV a fost invitat ambasadorul…

Bronz pentru Moldova: Ana-Maria Vaculovschi a urcat pe podium la Cupa Mondiala de sambo

19:30, 08.04.2024 - Ana-Maria Vaculovschi a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondiala de sambo. Competiția, rezervata seniorilor, s-a desfașurat in orașul Erevan, Armenia, anunța Ministerului Educației și Cercetarii.

Rușii ataca in valuri in Ucraina: se trage puternic langa cea mai mare centrala nucleara din Europa/ VIDEO

07:25, 22.03.2024 - Seful Administratiei Militare Regionale Zaporijjia, Ivan Fedorov, a raportat ca, in timpul atacului masiv lansat de rusi vineri dimineata, in centrul regional, au fost inregistrate 12 explozii. Cateva persoane au fost ranite, șapte cladiri rezidentiale au fost distruse, iar alte cateva zeci au fost…

Alegeri in Rusia2024: Mii de rusi care fug de razboi voteaza impotriva lui Putin in Caucaz si Asia Centrala

14:15, 17.03.2024 - Mii de rusi care au fugit din tara lor dupa declansarea invaziei ruse asupra Ucrainei au votat duminica la alegerile prezidentiale din 15-17 martie, in cadrul actiunii masive a opozitiei intitulate "Amiaza impotriva lui Putin", informeaza EFE, potrivit Agerpres. Numai in fata ambasadei Rusiei din…

LIVE TEXT - Razboi Israel: Israelul a distrus lansatoare de rachete in nordul Gaza. Luptele continua in Khan Yunis

10:50, 02.03.2024 - Trupele israeliene au distrus in ultimele ore mai multe lansatoare de rachete in nordul Fasiei Gaza, de unde vineri au fost lansate mai multe rachete spre Israel, si si-au intensificat ofensiva in Khan Yunis, in sudul enclavei, unde luptele nu au incetat de trei luni, potrivit agentiei EFE. STIRIPESURSE.RO…

Iranul a lansat in premiera rachete balistice cu raza lunga de actiune de pe o nava de razboi, in Golful Oman

17:00, 13.02.2024 - Iranul a anuntat marti ca a lansat pentru prima data rachete balistice cu raza lunga de actiune de pe o nava de razboi, o noua etapa in dezvoltarea programului sau militar, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?