Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lovitură pentru Brigitte Sfăt de la Ilie Năstase! Este de necrezut cine se numără printre vecinii brunetei

Publicat:

nu tine cont de bani cand vine vorba de noua femeie din viata lui. Teancul de bani este pregatit, oricat de mare ar fi lovitura pentru fosta sa sotie, . In afara de bolidul de lux pe care l-a primit de la Nastase, Ioana se bucura si de o locuinta, dar nu acest lucru este de mirat, ci faptul ca locuinta se afla vizavi de apartamentul lui !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, și-au transformat locuința intr-o afacere! Actorii așteapta chiriile

13:10, 23.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman au pornit o afacere fara batai de cap! Popularul cuplu de actori și-au unit nu doar destinele, ci și conturile cu scopul de a cumpara o casa generoasa. Insa, in cele din urma, au mai amanat proiectul iar dorința lor locativa s-a ”imparțit” in patru garsonere, doua de fiecare,…

Ilie Nastase, tata la 77 de ani? Anuntul facut de fostul tenismen: „Ioana vrea neaparat o fetita”

23:30, 09.04.2024 - Ilie Nastase este unul dintre cei mai cunoscuți barbați din Romania. Fostul tenismen a avut mereu o viața amoroasa controversata, dar lucurile par sa se fi așezat acum, alaturi de soția lui, Ioana. Vedeta are planuri mari de viitor și se gandește chiar sa devina din nou tata. Ilie Nastase viseaza sa…

Star Matinal. Victoraș Micula a fost condamnat la inchisoare! Milionarul ar fi transportat arme și muniție in propria locuința / VIDEO

08:51, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru celebrul Victoraș Micula! Cunoscutul milionar a fost condamnat la inchisoare, dupa ce ar fi transportat arme și muniție in propria locuința. Cu atat mai mult, el ar fi tras cu o arma letata de pe un pod din Oradea. Decizia luata de judecatori.

Declarațiile sfașietoare ale vecinilor lui Mile Povan! Ce s-a intamplat la locuința artistului, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort: ”A luat hotararea sa sparga...”

21:35, 27.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața fulgerator, in urma cu cateva ore! Scenele la care au luat parte vecinii și familia lui au fost de coșmar! Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort! Vecinii au facut declarații ingrozitoare.

Incendiu cu cinci victime, dupa o explozie produsa la o locuința din cartierul buzoian Dorobanți VIDEO

18:55, 25.02.2024 - Pompierii buzoieni au intervenit, duminica, pentru stingerea unui incendiu de proporții, soldat cu cinci victime, patru adulți și un copil. Vecinii au auzit și o explozie, cel mai probabil de la o butelie de aragaz.

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Mama si fiu, gasiti morti dupa mai multe zile intr-o locuinta din Targu Mures

09:20, 17.02.2024 - O femeie de 88 de ani si fiul ei de 57 de ani au fost gasiti morti, vineri, intr-o locuinta din Targu Mures, informeaza Observatornews. Vecinii au sesizat autoritatile, dupa ce cei doi nu au mai raspuns in ultima saptamana. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.Cei doi locuiau cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?