Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Loredana Chivu s-a cuplat cu fostul soț al Andei Adam, Sorin Nicolescu! Primele declarații ale blondei

Publicat:

s-a cuplat cu fostul soț al , ! Primele declarații ale blondei Continue reading s-a cuplat cu fostul soț al , ! Primele declarații ale blondei at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Primele declarații ale Loredanei Chivu, dupa ce polițiștii și executorii au ajuns, din nou, la locuința sa: „Platesc toata viața” / VIDEO

09:00, 30.03.2024 - Loredana Chivu traiește un coșmar care pare ca nu se mai termina. Pentru a doua oara in doar doua luni, executorii judecatorești, secondați de polițiști și jandarmi, s-au prezentat, in cursul zilei de ieri, la ușa locuinței sale pentru a-i ridica blondinei bunurile din casa. Iata primele declarații…

PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere

19:05, 04.03.2024 - A dezvaluit ca a fost acuzata de furtul de rețete și ca a fost ținta unui val de ura, insa a subliniat ca rețetele nu pot fi protejate prin drept de autor sau brevete de invenție The post PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere first appeared on Informatia Zilei .

Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite”

09:25, 23.02.2024 - Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite” Continue reading Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite” at Tabu.

Regele Charles, primele declaratii de cand a fost diagnosticat cu cancer. Ce a transmis monarhul: „Cea mai mare mangaiere...”

09:30, 11.02.2024 - Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a facut primele declaratii de cand a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul britanic este foarte increzator ca totul va fi bine intr-un final și iși va reveni. Iata ce a transmis acesta cu privire la starea lui de sanatate!


Ce parere ai despre aceasta stire?