Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Loredana Chivu, declarații exclusive despre bărbatul care îi trimite flori: "Sunt pregătită pentru o nouă relație"

Publicat:

Dupa o perioada grea, este pregatita pentru o noua relație. Blondina vorbește și despre barbatul care ii trimite flori și ne spune care sunt calitațile pe care trebuie sa le aiba cel care va intra in viața ei. Fosta asistenta TV face dezvaluiri și despre satutul financiar.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Cum a afectat-o pe Olga Barcari asocierea cu Catalin Bordea! Au avut sau nu o relație cei doi. Declarații exclusive / VIDEO

22:55, 11.03.2024 - Olga Barcari vorbește despre cum a afectat-o asocierea cu Catalin Bordea și valul de mediatizare de care a avut parte. Ce se s-a intamplat mai exact intre cei doi, au avut sau nu o relație. Cum au gestionat situația dupa aparițiile in presa.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Cum s-a schimbat viața amoroasa a Biei Khalifa! Blondina a luat o decizie radicala care pare sa funcționeze. Declarații exclusive!

22:50, 22.02.2024 - Dupa o perioada in care a evitat sa vorbeasca despre viața ei amoroasa, acum Bia Khalifa iese și face declarații exclusive pentru Spynews.ro despre povestea ei de dragoste. Blondina, cunoscuta ca Regina Only Fans-ului, e intr-o noua relație, insa la distanța. De ce nu iși dorește sa-mi mai expuna atat…

Gheorghe Turda a ramas blocat in fosta casnicie! De ce nu iși poate reface artistul viața. Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 19.02.2024 - Gheorghe Turda, confesiuni nemaifacute. Artistul vorbește despre viața personala și despre fosta soție, pe care o compara cu femeile care au urmat in viața lui. Cantarețul a ramas ancorat in fosta casnicie.


Ce parere ai despre aceasta stire?