Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Locuitorii oraşului Glodeni, OBLIGAŢI să plătească mai mult pentru apa potabilă

Publicat:

Locuitorii orasului Glodeni vor plati mai mult pentru apa potabila. Fabrica de zahar din localitate a reluat livrarea apei din raul Prut, dar cu conditia ca oamenii vor achita cu aproximativ 75 la suta mai mult.

In urmatoarele zile, de Reglementare in Energetica urmeaza sa aprobe noul tarif.

Directorul fabricii de zahar, care gestioneaza statia de pompare si filtrare a apei, spune ca a recurs la aceste majorari, deoarece intreprinderea suporta cheltuieli prea mari.

In perioada cand fabrica activa, o parte din aceste cheltuieli erau acoperite din bugetul…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Pretul benzinei scade sub 26 de lei per litru: Și motorina, mai ieftina urmatoarele doua zile

12:15, 08.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru urmatoarele doua zile. Astfel, benzina va fi mai ieftina cu 10 bani, iar prețul motorinei scade cu 8 bani.

In Moldova se vor ieftini simțitor benzina și motorina

15:11, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat joi, 2 mai, noul preț maxim al produselor petroliere standard de baza, care va intra in vigoare de miine. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va fi de 26 de lei și 25 de bani (cu 15 bani mai puțin) la litru, iar al motorinei fara…

Prețul motorinei scade sub 22 lei per litru, maine: Benzina continua sa se scumpeasca

11:55, 22.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu unsprezece bani mai puțin.

Motorina in Moldova va continua sa se ieftineasca 

12:30, 17.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat miercuri, 17 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 18 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 26,33 lei/litru (+6 bani), iar al motorinei…

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:36, 18.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 19 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 bani.

Tarifele la lumina vor fi revizuite. Vom plati mai mult pentru lumina

12:30, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica urmeaza sa revizuiasca tarifele la energia electrica saptamina viitoare. Și deși, „Premier Energy” și „Furnizarea Energiei Electrice Nord” au solicitat majorarea tarifelor, in proiectele supuse aprobarii, publicate de ANRE, tarifele la lumina ar urma…

Motorina, mai ieftina in weekend: Ce prețuri a afișat ANRE la inceput de primavara

12:05, 01.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele zile. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 12 bani, iar prețul la benzina va fi mai scump cu un ban.

Oficial! Gazul se ieftinește

11:25, 21.02.2024 - Veste buna pentru consumatorii casnici. Gazul se ieftinește cu peste 3 lei și 59 de ani. Astfel, odata cu micșorarea tarifului vom achita 14 lei și 47 de bani pentru un metru cub de gaz. Decizia a fost luata de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), in cadrul ședinței de astazi.…


Ce parere ai despre aceasta stire?