Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Vârciu: „Cel mai mișto lucru care mi s-a întâmplat de când sunt tătic…”

Publicat:

va participa din toamna la nou sezon al emisiunii „ Te cunosc de undeva! „, alaturi de amicul sau, Andrei Ștefanescu. El a vorbit despre așteptarile pe care le are cu privire la emisiune, dar și despre cum se impaca cu statutul sau de tata. La „Te cunosc de undeva!”, concurenții sunt adeseori nevoiți sa se imbrace in artiști de sex opus. nu il deranjeaza insa ideea, pentru ca este obișnuit cu ideea de joaca in travesti. „De mic am fost imbracat in rochițe, pentru ca mama și-a dorit o fetița”, a zis el, conform Libertatea . „Așa ca nu ma deranjeaza nici hainele femeiești,…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 18 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment spectaculos. Au facut show pe ritmuri latino: „M-ați cucerit”

22:56, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au facut spectacol pe scena de la Te cunosc de undeva. Cei doi au primit provocarea de a se transforma in Jennifer Lopez și Marc Anthony. Au impresionat juriul cu momentul lor.

Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant. S-au transformat in Dan Spataru. Au cantat piesa „Tu, eu și-o umbrela”

22:11, 04.05.2024 - In ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva au fost momente spectaculoase, așa cum este și cel pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua au primit provocarea de a intra in pielea lui Dan Spataru și au cantat piesa „Tu, eu și-o umbrela”.

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Emi și Cuza, despre momentul din aceasta seara: „Din piesa asta...”. In cine s-au transformat cei doi concurenți / VIDEO

20:45, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Cuza și Emi au vorbit despre momentul lor. Iata in cine s-au transformat cei doi concurenți ai emisiunii!

Alina Pușcaș, șocata de momentul Ilonei și al lui Ristei la Te cunosc de undeva! „E ilegal ca Ristei sa aiba picioarele astea!”

11:55, 22.03.2024 - Pentru cea de-a șasea gala a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta i-a pus la grea ȋncercare pe Ilona și Ristei, oferindu-le ȋn gala de saptamana trecuta doar „?”. Astfel, cei doi au avut la dispozitie cu 3 zile mai putin pentru a-și pregati personajul, o artista despre care cei doi s-au pus…

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Connect-R și Shift au caștigat gala. Cum au reacționat cand au aflat acest lucru

23:25, 16.03.2024 - Connect-R și Shift au dat lovitura in cadrul galei 5 Te cunosc de undeva! sezonul 20, transformandu-se in legendara trupa britanica The Prodigy și caștigand inimile juraților și ale colegilor lor de emisiune.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Shift și Connect-R, musical marca Aretha Franklin. Moment inedit in ediția a patra: ”Mi se pare incredibil”/ VIDEO

23:31, 09.03.2024 - Ediția din aceasta seara a fost plina de surprize. Shift și Connect-R au ridicat sala in picioare la momentul lor și au reușit sa se autodepașeasca. Au avut nevoie doar de un pian și un microfon, iar cei doi s-au transpus in rolul personajului lor.

Primul bonus al sezonului 20 se acorda sambata aceasta la Te cunosc de undeva!

12:40, 28.02.2024 - Seara incarcata de emotie sambata, de la 20:00, la Te cunosc de undeva!. Pentru prima oara in sezonul 20, unul dintre jurati va folosi bonusul de 100 de puncte care va aduce cu sine o schimbare drastica a clasamentului.


Ce parere ai despre aceasta stire?