Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legumele esențiale pentru curățarea ficatului - Trebuie neaparat să le incluzi în alimentație pentru o detoxifiere

Publicat:

 BroccoliBroccoli este bogat in antioxidanți și compuși fitochimici care ajuta la neutralizarea toxinelor. De asemenea, conține sulforafan, o substanța care stimuleaza enzimele detoxifiante ale ficatului.Sfecla RoșieSfecla roșie este o alta leguma excelenta pentru detoxifierea ficatului. Aceasta conține betalaine, antioxidanți puternici care ajuta la eliminarea toxinelor și la reducerea inflamației.SpanaculSpanacul este bogat in clorofila, care ajuta la curațarea și protejarea ficatului. Consumul regulat de spanac poate ajuta la imbunatațirea funcției hepatice și la prevenirea bolilor de ficat.MorcoviiMorcovii

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Sparanghelul elimina excesul de sare si ajuta in sarcina

06:16, 25.04.2024 - Sparanghelul este un superaliment in adevaratul sens al cuvantului. Proprietatile sale il recomanda pentru consum indeosebi pentru persoanele care sufera de hipertensiune sau afectiuni cardiace. Ceea ce putine persoane stiu este ca sparanghelul aduce beneficii importante in timpul sarcinii. Daca iți…

Alimentele pe care trebuie sa le consumi in aceasta primavara pentru a avea un sistem imunitar puternic

09:20, 17.04.2024 - Iata cateva dintre cele mai importante alimente pentru sistemul imunitar in aceasta perioada a anului:1. CitriceleCitricele, cum ar fi portocalele, lamaile, grepfrutul și limele, sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza producția…

Alimente care ajuta la scaderea colesterolului

12:15, 27.03.2024 - Colesterolul este o substanța esențiala pentru organismul uman, insa nivelurile ridicate pot crește riscul apariției de boli cardiovasculare, dar și afecțiuni in sfera neurologica. Dupa cum probabil știi, este ușor sa consumi alimente care cresc colesterolul, insa la fel de simplu poți sa-ți schimbi…

Sfaturi pentru o alimentație sanatoasa primavara

13:15, 16.03.2024 - O alimentație sanatoasa este importanta pe tot parcursul anului. Primavara este insa un moment al anului in care organismul nostru resimte schimbarile naturale și are nevoie de nutrienți specifici pentru a se adapta și a funcționa optim. Descopera idei și sfaturi pentru o alimentație sanatoasa primavara.De…

Top 5 motive pentru care te confrunți cu fluctuații de greutate: asculta-ți corpul și vei afla raspunsul!

22:01, 03.03.2024 - 1. Retenția de apaRetenția de apa poate fi unul dintre cei mai mari vinovați in ceea ce privește fluctuațiile bruște de greutate. Consumul excesiv de sare, dezechilibrele hormonale sau perioadele menstruale pot duce la retenție de apa, ceea ce se traduce adesea printr-o creștere temporara in greutate.…

Alimentele pe care ar trebui sa le mananci primavara in fiecare saptamana. Sunt sanatate curata

15:30, 03.03.2024 -  1. SpanaculSpanacul este unul dintre primele legume care apar in primavara și este o sursa excelenta de vitamina K, vitamina A, mangan și fier. Este, de asemenea, bogat in antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației și la protejarea sanatații ochilor. Spanacul poate fi adaugat in salate,…

8 alimente care scad semnificativ tensiunea arteriala și merita consumate cel puțino data pe saptamana

14:15, 02.03.2024 -  1. Legumele cu frunze verziLegumele cu frunze verzi, precum spanacul, varza kale și salata verde, sunt bogate in potasiu și magneziu, doi nutrienți esențiali care ajuta la reglarea tensiunii arteriale prin facilitarea eliminarii sodiului din organism și prin relaxarea pereților vasculari.2. BananeleBananele…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?