Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Leguma care reglează tensiunea arterială. Vindecă ulcerul și menține oasele sănătoase

Publicat:

Leguma care regleaza tensiunea arteriala, cu multe beneficii pentru organism. Aceasta leguma este recomandata de specialiști datorita beneficiilor sale, vindeca ulcerul și menține oasele sanatoase.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner, scos din sarite de Mario Madalin Dumitru. Ce a facut concurentul care a primit cuțitul de aur: „Nu ințelege ca trebuie...” / VIDEO

23:50, 24.04.2024 - Tensiunea a crescut la cote maxime in ediția din aceasta seara. Chef Alexandru Sautner a fost scos din sarite de Mario Madalin Dumitru, cuțitul sau de aur. Acesta considera ca nu este implicat, iar dupa venirea lui Mihai Dragomir in echipa totul s-a schimbat.

Un barbat a cerut sa-i fie amputate doua degete sanatoase, afirmand ca nu aparțin corpului sau / Ce decizie au luat medicii

13:50, 13.04.2024 - Un barbat din Quebec care sufera de tulburare de identitate și integritate corporala (BIID) a cerut unui medic sa ii indeparteze al patrulea și al cincilea deget de la mana stanga, deoarece considera ca nu iși au locul pe corpul sau.Dr.

Omul de știința chinez care a modificat genetic bebeluși va continua experimentele. Ce boli crede ca ar putea vindeca

17:40, 01.04.2024 - He Jiankui, un cercetator din China care a modificat genetic trei bebeluși, se mandrește cu faptul ca lucreaza la eradicarea bolilor genetice. De asemenea, este de parere ca modificarea genelor embrionului uman va fi acceptata intr-o zi.

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Cata apa ar trebui sa bem pe zi și care sunt cele mai bune ore pentru baut apa. Sfatul nutriționiștilor

16:10, 19.03.2024 - Apa se regasește in corpul uman in proporție de 50-70%, fiind indispensabila pentru funcționarea organismului. Aceasta are numeroase roluri pentru sanatate, iar o stare de deshidratare se poate asocia cu multiple efecte negative. Cea mai cunoscuta recomandare cu privire la aportul hidric este ca trebuie…

Care sunt cele mai sanatoase soiuri de cartofi. Leguma bogata in fibre și potasiu

14:51, 07.03.2024 - Cu toate ca este cea mai consumata leguma din Statele Unite, cartoful este adesea considerat nesanatos din pricina conținutului ridicat de carbohidrați și a prezenței sale in industria fast-food, relateaza Health.

Boli cardiovasculare: tahicardia sinusala și tensiunea arteriala – cum se manifesta și cat de importanta este prevenția?

11:11, 07.03.2024 - Inima este cel mai puternic mușchi din organism și, totodata, este cea care ne indica permanent prezența ei. O simțim la o simpla atingere, dar mai ales in timpul exercițiilor fizice sau a momentelor foarte emoționante, cand ritmul batailor se dubleaza.

Vremea se menține deosebit de calda duminica, 25 februarie, dar incep ploile

08:56, 25.02.2024 - Duminica, temperaturile se mențin cu mult mai ridicate decat cele specifice sfarșitului de februarie, deși valorile diurne vor fi mai scazute decat in intervalul precedent in est, sud și centru, potrivit realitatea.net.


Ce parere ai despre aceasta stire?