Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legenda muzicii latino a murit subit. Artistul, gasit fara suflare in casa

Publicat:

Compozitorul mexican si muzicianul a decedat, duminica, în California, la vârsta de 66 de ani, arata DPA citând presa locala mexicana. Artistul a fost gasit fara suflare în locuinta sa din .
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit subit, la doar 46 de ani / FOTO

10:05, 01.04.2024 - Este doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit in urma cu puțin timp. Aceasta s-a stins din viața fulgerator, la doar 46 de ani. Colegii ei sunt devastați de durere și sunt șocați de ceea ce s-a intamplat. Au aparut o mulțime de mesaje emoționante dupa moartea ei!

Doliu in lumea muzicii internaționale: Un celebru dirijor și compozitor a murit dupa o indelungata suferinta / VIDEO

21:40, 24.03.2024 - Compozitorul si dirijorul ungar Peter Eotvos a incetat din viata duminica, a declarat pentru MTI familia muzicianului, conform AGERPRES. Personalitate eminenta a scenei muzicale contemporane ungare si internationale, Peter Eotvos a murit duminica dupa o indelungata suferinta, la varsta de 80 de ani.…

Doliu in lumea muzicii de petrecere: un artist adorat de public a murit: avea probleme grave de sanatate

12:40, 11.03.2024 - Marius Țepeliga a murit. Interpretul de muzica populara suferea de o boala grea. La inceputul anului, Marius Țepeliga fusese supus unei intervenții chirurgicale. La acea vreme, familia și colegii de breasla au facut un apel public la donarea de sange.Artistul nu și-a pierdut nicio clipa speranța, insa…

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Un copil de 13 ani a murit subit dupa ce ar fi baut mai multe energizante

12:55, 23.02.2024 - Un copil de 13 ani din Bistrița Nasaud, comuna Maieru a murit, dupa un antrenament de fotbal. Copilului i s-a facut rau, iar echipajul medical l-a gasit in stop cardio-respirator. In ciuda eforturilor medicilor, in cele din urma au fost nevoiți sa declare decesul.

Acces Direct. Unchiul lui Florin, romanul gasit fara suflare in Franța, adevarul despre problemele de sanatate. De ce nu crede ca barbatul a murit in urma unui infarct / VIDEO

19:10, 15.02.2024 - Florin a plecat la munca in Franța, dar a fost gasit fara suflare in vestiar, la cateva ore dupa ce intrase la munca. Familia crede ca barbatul ar fi murit in condiții suspecte. Inițial, rudelor li s-a spus ca ar fi facut infarct și ca atunci s-ar fi lovit de un obiect dur.

O mare legenda a muzicii country a murit! Avea doar 62 de ani

19:35, 07.02.2024 - Una dintre cele mai mari legende a muzicii country a incetat din viața! Este vorba despre faimosul Toby Keith, care a devenit faimos pe plan mondial pentru hit-uri cum ar fi „Who’s Your Daddy”, cat și ”Made in America”. Artistul avea 62 de ani și suferea de cancer la stomac, noteaza click.ro. Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?