Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legătura periculoasă dintre un penis curbat şi cancer. Când trebuie efectuată vizita la medic

Publicat:

este cauzata de acumularea de tesut cicatricial in penis. Pe masura ce tesutul cicatrizat (placa) se acumuleaza, acesta cauzeaza indoirea penisului, ceea ce poate duce la erectii dureroase si sex dificil sau imposibil.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cu Mihai Albu la aproximativ o luna de cand a dezvaluit ca are cancer: „De la zi la zi”

15:15, 28.05.2024 - La inceputul lunii mai, prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare, Mihai Albu dezvaluia ca are cancer. Odata cu acest anunț, celebrul designer afirma ca a fost operat, ca se simte bine și trebuie sa mai faca unele analize, dar ca spera ca lucrurile sa mearga in direcția buna. Din cate…

Ce a hotarat Regele Charles in legatura cu Kate Middleton, in timp ce Prințesa urmeaza tratamentul pentru cancer

08:55, 08.05.2024 - Ce a hotarat Regele Charles in legatura cu Kate Middleton Continue reading Ce a hotarat Regele Charles in legatura cu Kate Middleton, in timp ce Prințesa urmeaza tratamentul pentru cancer at Tabu.

Caștigatorul unui premiu loto de 1,3 miliarde de dolari are cancer și cauta „un medic bun”

12:21, 30.04.2024 - Caștigatorul american al unui premiu de 1,3 miliarde de dolari la loterie are cancer. Barbatul de 46 de ani este bolnav de opt ani. El a anunțat ca va folosi banii pentru a cauta „un medic bun”.

Cand curațenia devine periculoasa. Medic toxicolog: „Vaporii caustici pot determina o complicație severa”

23:20, 28.04.2024 - Doar cateva zile ne despart de cea mai mare sarbatoare creștina din an, iar majoritatea romanilor așteapta Paștele cu locuințele stralucind de curațenie. Experții avertizeaza insa asupra pericolelor amestecarii substanțelor pe care le folosim atunci cand facem curat, pentru a nu ajunge la spital.

Cand ai cancer și ajungi la UPU, trebuie sa mori: „Hai acasa, ca aici nu te primesc“. Medic de Urgențe: „Marș afara!“

18:00, 21.04.2024 - Cand ai cancer și incepi sa navighezi sistemul de sanatate din Romania, iți lipsește doar pecetea pe care toți s-o vada imprimata in carnea ta. Pentru ca, oricum, cand articulezi cuvantul, ești deja mort in ochii lor.

Exista o legatura directa intre radiațiile telefonului mobil și anumite tipuri de cancer? Ce spun ultimele cercetari

04:25, 10.04.2024 - Majoritatea oamenilor poarta telefonul mobil in buzunar, insa se discuta despre siguranța acestei practici. Dispozitivele mobile sunt emițatoare puternice de radiații cu radiofrecvența, iar unele studii sugereaza ca aceste radiații ar putea avea consecințe negative asupra sanatații noastre, noteaza…

Tipul de cancer de care ar putea suferi Kate Middleton. Declarații facute de un medic chirurg

17:25, 27.03.2024 - Kate Middleton a anunțat, recent, ca are cancer, insa nu a oferit detalii despre tipul bolii. Cu toate acestea, un medic chirurg a declarat ca ar avea idee despre ce tip de cancer este vorba. Ar putea suferi de unul dintre doua: cancer uterin sau ovarian, noteaza click.ro. O sursa a declarat pentru…

S-a aflat ce fel de cancer are Kate Middleton și in ce stadiu este. Explicațiile unui medic: “Pentru ca e femeie și are peste 40 de ani”

15:10, 23.03.2024 - S-a aflat ce tip de cancer ar avea Kate Middleton. Prințesa de Whales nu a specificat afecțiunea exacta, dar specialiștii și-au dat seama despre zona in care ai fi putut lovi nemiloasa boala. Cat de grava este, de fapt, situația lui Catherine. Ce cancer ar avea Kate Middleton Kate Middleton a anunțat…


Ce parere ai despre aceasta stire?