Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laurette a început să plângă în direct la TV. Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea bătăii

Publicat:

Laurette a izbucnit in lacrimi la TV. Mulatra a intrat in direct, printr-o intervenție telefonica, in emisiunea ”XNS”, de la , unde a povestit inca o data ce s-a petrecut in seara de 9 martie, cand a fost batuta de un barbat. Laurette, in lacrimi in direct la TV. Mulatra a inceput sa planga, […] The post Laurette a inceput sa planga in direct la TV. Ce s-a intamplat, de fapt, in noaptea bataii appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Fratica, in lacrimi la TV, dupa ce fetitele i-au sarit de gat fara sa stie ca se afla in direct

16:40, 22.05.2024 - Breaking news, luni seara, la o televiziune on line din județ, printr-o scena care ar inmuia și cele mai impietrite inimi. Iar protagoniste au fost fețițele lui Florin Fratica, nimeni altul decat candidatul AUR la Primaria Cateasca. Aflate in studioul televiziunii Argeș Plus, unde au fost aduse de catre…

Ce s-a intamplat cu Vica Blochina dupa ce a disparut din televiziune. Trebuie sa plateasca 3.500 de euro daca vrea un job

11:50, 22.05.2024 - Nascuta in Lituania, dar devenita vedeta in Romania, dupa ce s-a aflat ca a fost amanta lui Victor Pițurca, alaturi de care are și un baiat, Vica Blochina a disparut din lumina reflectoarelor. Ajunsa la aproape 49 de ani, varsta pe care o va implini in prima parte a lunii august, Vica Blochina a fost…

Geanina Ilieș, surpriza de proporții in direct! Au intrat peste ea fiul și mama ei! S-a lasat cu lacrimi de emoție

14:25, 21.05.2024 - Geanina Ilieș a avut parte de o surpriza de proporții in direct! Cele mai dragi persoane din viața ei, mama și fiul ei, Patrick, au venit in platou, caci astazi este ziua de nume a prezentatoarei de la Știrile Antena Stars.

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Cu lacrimi in ochi, Alexandru Sautner a facut un gest neașteptat. Ce s-a intamplat in platou

23:40, 15.05.2024 - Chef Alexandru Sautner a apelat la un gest neașteptat in Finala Chefi la cuțite, sezonul 13. Telespectatorii au avut parte de un moment emoționant, chiar inainte ca Irina Fodor sa anunțe caștigatorul show-ului culinar.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, in lacrimi! Concurenta este dezamagita pentru ca nu și-a gasit un partener in emisiune: „Vreau sa vina un baiat care sa...” / VIDEO

00:00, 24.04.2024 - Laura nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi! Conurenta a dezvaluit ca este dezamagita din cauza faptului ca nu și-a gasit un partener in cadrul emisiunii. Ce a marturisit tanara in ediția de astazi, pe Antena Stars.

GSP: „Eram 24 in celula". Danuț Lupu a inceput sa planga in direct: „Ii mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu"

12:46, 09.04.2024 - Danuț Lupu (57 de ani) a fost eliberat definitiv din inchisoare și a vorbit pentru prima data despre perioada prin care a trecut. Fostul sportiv a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de inchisoare și a ieșit dupa 6 luni pentru ca a condus fara permis.

Star Matinal. Scandal pe averea lui Victor Socaciu? Marina Almașan dezvaluie ce s-a intamplat dupa moartea artistului: „Nu ma intereseaza...” / VIDEO

11:25, 04.04.2024 - A fost scandal pe averea lui Victor Socaciu? In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marina Almașan a dezvaluit ce s-a intamplat dupa moartea artistului. Iata ce declarații a facut fosta soție a regretatului artist!

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!


Ce parere ai despre aceasta stire?