Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Codruța Kovesi, un nou mandat la DNA. Președintele Iohannis a semant decretul de numire

Publicat:

a anuntat, intr-un interviu la postul public, ca a semnat decretul de numire a pentru un nou mandat de 3 ani in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie.

Laura Codruța Kovesi / Foto: / Octav Ganea

Presedintele a apreciat din nou rezultatele DNA, despre care a spus ca sunt „impresionante”. Seful statului  a subliniat ca nu are niciun semn de intrebare si nicio indoiala in ceea ce o priveste pe .

Despre scandalul starnit de faptul ca sefa DNA a fost spionata de o firma israeliana a unui fost director …

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladimir Putin va depune juramantul pentru noul mandat de președinte al Rusiei. Josep Borrell se opune participarii UE la ceremonie

20:35, 06.05.2024 - Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, se opune participarii unor reprezentanti ai UE la ceremonia de reinvestire a presedintelui rus Vladimir Putin, care se desfasoara marti la Moscova.

Șeful județului Cluj, la momentul bilanțului: ce a realizat pana acum + ce proiecte iși propune in viitorul mandat

12:20, 25.04.2024 - Consiliul Județean Cluj a reușit ca in exercițiile financiare 2007-2013 și 2014-2020 sa atraga suma de aproximativ 1 miliard de euro, finanțare europeana, prin intermediul proiectelor de dezvoltare a județului Cluj, deja implementate sau aflate in derulare.

Iohannis, dupa ce PSD și PNL i-au propus pe Firea și Burduja la Primaria Capitalei: „Va fi un pic mai complicat de a menține buna ințelegere in coaliție”

11:06, 23.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, 23 aprilie, la Seul, ca aceasta coaliție PSD-PNL „a fost incurajata de mine”, dar ca el nu s-a implicat in negocierile privind candidații la Primaria Capitalei, purtate timp de 15 ore, pana in noaptea de luni spre marți. „Nu am fost consultat pentru ca nu…

Presedintele Iohannis a fost primit de omologul sud-coreean la palatul prezidențial

08:30, 23.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, marti, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidential.Seful statului roman efectueaza de luni pana miercuri o vizita oficiala in Republica Coreea, noteaza Agerpres.

Iohannis explica de ce a cheltuit Romania mai puțin decat trebuia pentru aparare: „Nu este bine sa avem abordari contabile”

18:10, 11.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis, a declarat joi, intrebat despre cheltuielile Romaniei pentru aparare, care au fost mai mici decat cele asumate in fața aliaților NATO, ca aceasta problema nu trebuie sa fie „abordata contabil”. Șeful statului a enumerat printre cauze faptul ca cererea de armament pe plan…

Cosmin-Gabriel Popp, numit in functia de vicepresedinte al AEP. Președintele a semnat decretul

13:20, 05.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Cosmin-Gabriel Popp in functia de vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente, fiind eliberat din funcția de consilier de stat. In locul sau a fost numita Mariana Costea.

Liviu Briciu, președinte POL și consilier local: ”Cel mai important in acest mandat a fost ca s-a reușit trecerea la o conducere deschisa spre investiții”

07:15, 08.03.2024 - CampinaTV.ro a continuat seria interviurilor cu lideri politici locali și aleși locali cu Liviu Briciu, președinte al Partidului Oamenilor Liberi Campina și consilier local. Discuția a fost extrem de interesanta, iar interlocutorul nostru nu s-a ferit in multe momente sa puncteze exact ”durerile” sale…


Ce parere ai despre aceasta stire?