Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Latvala câştigat calificările din Raliul Noii Zeelande

Publicat:

a fost cel mai rapid in calificarile pentru si a ales o strategie complet diferita pentru prima zi a competitiei comparativ cu cei trei rivali ai sai.

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dejeanul Vlad Kantor, CAMPION cu noua sa echipa Corona Brașov – FOTO

08:55, 30.04.2024 - Dupa titlurile obținute cu Arcada Galați, voleibalistul dejean Vlad Kantor a ridicat deasupra capului trofeul de campion și din postura de jucator al Coronei Brașov. Echipa de volei masculin Corona Brasov a caștigat in premiera, luni, pe teren propriu, titlul național, dupa a treia victorie cu Arcada…

Elizabeta Samara a caștigat pentru a cincea oara Liga Campionilor la tenis de masa

15:10, 27.04.2024 - Elizabeta Samara, legitimata la formația poloneza KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, a castigat vineri seara, 26 aprilie, Liga Campionilor europeni la tenis de masa, a relatat Agerpres.KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, cu Samara in echipa, s-a impus și in returul finalei cu Etival ASRTT (Franta), scor 3-1.…

Eleva de top care a caștigat un premiu ravnit: „Vreau sa-mi ajut țara. Este unul dintre scopurile mele“

19:31, 24.04.2024 - Andra Gabriela Cirstoiu, eleva in clasa a X-a la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Targu Jiu, a primit premiul „Dean' List Finalist“, care i-a oferit oportunitatea de a fi in elita mondiala a performanței școlare.

Pilotul Max Verstappen, de neoprit: A castigat cursa sprint si apoi si calificarile la Grand Prix-ul Chinei

18:15, 20.04.2024 - Triplul campion mondial Max Verstappen va pleca din pole position in Marele Premiu al Chinei. Este primul sau pole position pe circuitul de la Shanghai si al cincilea consecutiv de la inceputul sezonului pentru pilotul Red Bull, scrie news.ro .

Fotografia unei femei palestiniene alaturi de nepoata ei decedata a castigat concursul World Press Photo 2024

14:05, 18.04.2024 - Fotografia emotionanta a unei femei palestiniene indoliate, care o tine in brate pe nepotica ei, ucisa in timpul unui bombardament israelian in Fasia Gaza, a castigat joi principalul trofeu la editia din 2024 a concursului World Press Photo, informeaza AFP.

Baschetbaliștii de la Paris Basketball au castigat BKT EuroCup, competitie in care U BT Cluj a ajuns pana in sferturi

10:45, 13.04.2024 - Formatia Paris Basketball a castigat, vineri seara, trofeul BKT EuroCup, a doua competitie valorica a continentului, in care campioana Romaniei, U Banca Transilvania, a ajuns in premiera pana in faza sferturilor de finala.

FIFA a decis: Japonia a castigat la masa verde meciul cu Coreea de Nord, in calificarile la Cupa Mondiala 2026

14:45, 30.03.2024 - Japonia a fost notificata de FIFA cu privire la victoria sa cu 3-0 la masa verde, in fata Coreei de Nord, in meciul de calificare la Cupa Mondiala 2026, dupa ce nord-coreenii au anulat meciul. "Comisia de Disciplina a Fifa ne-a informat (sambata) despre decizia sa de ne acorda victoria cu 3-0 in…


Ce parere ai despre aceasta stire?