Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lamborghini confirmă producţia URUS. Cum arată primul SUV din istoria companiei

Publicat:

Versiunea de serie a fost anuntata chiar de , seful Audi. Data de lansare a fost fixata pentru anul 2017, insa exista mai multe coordonate care nu sunt inca foarte clare. Spre exemplu, productia SUV-ului, estimata a fi mai mare decat cea a actualelor Gallardo si Aventador, ar urma sa se faca in cadrul unei alte uzine, pentru ca amplasamentul din va deveni neincapator.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Producția Gazprom s-a prabușit, anul trecut, pana la cel mai scazut nivel din istoria companiei

21:35, 10.06.2024 - Gigantul energetic rusesc Gazprom Group a taiat, anul trecut, producția sa de gaze naturale cu 13%, aceasta ajungand in 2023 la un minim istoric de 359 de miliarde de metri cubi, a aratat compania in raportul sau pe anul precedent, publicat luni și citat de Reuters, scrie Hotnews.ro .

Producția de gaze a Gazprom s-a prabușit pana la cel mai scazut nivel de la inființarea companiei

17:51, 10.06.2024 - Gigantul energetic rusesc Gazprom Group a taiat anul trecut producția sa de gaze naturale cu 13%, aceasta ajungand in 2023 la un minim istoric de 359 de miliarde de metri cubi, a aratat compania in raportul sau pe anul precedent, publicat luni și citat de Reuters.

La Samsung se ține prima greva din istoria companiei

10:35, 07.06.2024 - Samsung Electronics are parte de prima greva din istoria companiei, dupa ce sindicaliștii au decis sa organizeze o astfel de mișcare de protest legata de neacordarea unor bonusuri, dar și de condițiile de munca.

Premiera la Samsung. Agajații anunța prima greva din istoria companiei

13:15, 29.05.2024 - Unul dintre principalele sindicate de la Samsung Electronics a declansat miercuri prima greva din istoria gigantului sud-coreean din domeniul semiconductorilor si al electronicelor de consum. „Nu mai putem tolera reprimarea muncii, represiunea s

Cupru Min Abrud implinește 47 de ani de existența. Istoria companiei de stat care a rezistat din comunism

19:30, 19.05.2024 - Cupru Min Abrud implinește 47 de ani de existența. Istoria companiei de stat care a rezistat din comunism Cupru Min Abrud implinește 47 de ani de existența, in data de 21 mai. Este una dintre companiile de stat care a reușit sa ramana in picioare din perioada comunista, reușind sa se adapteze la economia…

Producția de ulei de masline, afectata de fenomenele meteo extreme: „Unul dintre cele mai dificile momente din istoria sectorului"

09:51, 03.05.2024 - Compania spaniola Deoleo, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, considera ca este necesara o „transformare profunda" a industriei, in condițiile in care aceasta traverseaza unul dintre cele mai dificile momente din istoria sa, relateaza CNBC.

Taxiuri zburatoare, produse in masa in China

17:40, 29.04.2024 - Taxiurile zburatoare autonome ar putea deveni in curand o realitate, dupa ce producatorul de vehicule EHang a obtinut primul certificat de productie din lume pentru a le fabrica in China, potrivit Agerpres.  EH216-S, un vehicul electric produs de EHang „pentru transport de pasageri fara pilot”, cu decolare…

Apple „omoara” unul dintre cele mai slabe produse din istoria companiei

12:46, 22.04.2024 - O veste neașteptata vine de pe X, acolo unde leakerul Kosutami spune ca Apple a incetat producția huselor FineWoven pentru iPhone și a brațarilor pentru Apple Watch din cauza durabilitații scazute. Acestea erau poate cele mai slabe produse lansate de Apple vreodata, fiind extrem de perisabile intr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?