Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La Iulius Mall Timisoara are loc Expo Bio in acest week-end

Publicat:

Iulius Mall gazduieste la acest sfarsit de saptamana editia a sasea a uneia dintre cele mai de succes expozitii de nisa din Timisoara: . Evenimentul este menit sa promoveze produsele alternative, realizate din componente naturale, ecologice.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Expo Promob si Expo Construct & Ambient, la Iulius Mall Timisoara

07:58, 21.03.2016 - ADVERTORIAL. Star Expo și Iulius Mall Timișoara organizeaza, in perioada 25– 27 martie 2016, la demisol și parter, manifestarile expozitionale „Expo Construct & Ambient”, eveniment ce va reuni un numar de 40 de expozanți din Romania si strainatate, din domeniul amenajarilor, constructiilor si instalatiilor…

Expo Promb si Construct & Ambient in cadrul Iulius Mall Timisoara, demisol si parter (P)

11:12, 11.03.2014 - Star Expo in colaborare cu Iulius Mall Timisoara organizeaza in perioada 14 - 16 martie 2014 , la demisol și parter, Iulius Mall, Expo Promob - targ de mobila si accesorii, precum și Construct & Ambient - expozitie specializata in amenajari, constructii, instalatii.

EXPO PROMOB SI CONSTRUCT & AMBIENT, IN CADRUL IULIUS MALL TIMISOARA, DEMISOL SI PARTER (P)

12:48, 27.09.2013 - STAR EXPO in colaborare cu IULIUS MALL Timisoara organizeaza in perioada 4 – 6 octombrie 2013 , la demisoll si parter, Iulius Mall, EXPO PROMOB – targ de mobila si accesorii, precum si CONSTRUCT&AMBIENT – expozitie specializata in amenajari, constructii, instalatii.

Iulius Mall Timisoara gazduieste editia a X-a a Expo Bio

17:25, 26.01.2012 - Produsele bio si naturale revin in atentia timisorenilor. Unul dintre cele mai atractive evenimente promotionale desfasurate la Iulius Mall va avea loc in acest sfarsit de saptamana – editia a zecea a Expo Bio.

Un nou targ de produse bio la Iulius Mall Timisoara

21:28, 12.07.2011 - Domeniul produselor biologice si ecologice, din nou in atentia timisorenilor. De vineri, 15 iulie, si pana duminica, 17 iulie, Iulius Mall Timisoara ii asteapta pe banateni la cea de-a sasea editie a targului „Expo Bio”.

Expo Promob si Casa Eco, la Iulius Mall Timisoara (P)

13:58, 06.06.2011 - STAR EXPO in colaborare cu IULIUS MALL Timisoara organizeaza doua evenimente de mare interes pentru publicul vizitator, si anume: expozitia cu vanzare PROMOB 2011- targ de mobila si accesorii, editia a VII-a, precum si CASA ECO – salon specializat in concepte, solutii, tehnologii si materiale pentru…

Expo Antichitati, in acest week-end, la Iulius Mall Timisoara

15:40, 27.05.2011 - Daca vreti sa adaugati un aer deosebit locuintei dumneavoastra sau sa achizitionati o bijuterie mai altfel ati putea sa faceti o scurta vizita pe la Iulius Mall. Timp de trei zile, aici veti gasi exponate care mai de care mai interesante si mai atractive in cadrul unei noi editii a Expo Antichitati…


Ce parere ai despre aceasta stire?