Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kichenok şi Pavic au câştigat la Wimbledon trofeul la dublu mixt: Sper că performanţa mea îi va ajuta un pic pe ucraineni, ei luptă pentru libertatea lor

Publicat:

CITESTE SI Juventus a inceput procedura de iesire din 10:21 0 de suspendare? Anunt clar inaintea verdictului. Specialistii au spus clar 09:06 4954 Superliga revine. Programul meciurilor din prima etapa 07:50 72 : rezultatele din prima mansa a turului intai preliminar 05:14 187 EXQUIS.RO Planta care ajuta la tratarea contuziilor. Scapi mai repede de lovituri si vanatai, cu tratament adjuvant HOROSCOP 14 iulie 2023 Vedetele din Romania care ar fi gata sa ierte infidelitatea partenerului de viața Nutriționist Mihaela Bilic trage un semnal…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gigi Becali, anunț major despre transferuri: „Iau 4 fotbaliști din Romania. Risc 2-3 milioane de euro”

11:41, 22.04.2024 - Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat ca vrea sa ia 4 jucatori din Superliga la finalul sezonului. Cu titlul in buzunar, la doar cateva zile de caștigarea campionatului, Gigi Becali iși face strategia pentru sezonul viitor. Vrea in Liga Campionilor și declara sa va transfera jucatori de „2-3…

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Anunț ANM de ultima ora! Val de aer tropical peste Romania. Temperaturi caniculare

13:36, 04.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca Romania va fi cuprinsa de un val de aer tropical. Temperaturi caniculare in țara noastra.

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!

Anunț ANM de ultima ora! Cat va mai tine valul de aer cald. Vreme de primavara in luna februarie, in Romania

19:10, 07.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au specificat cat va mai ține valul de aer cald la noi in țara. Vreme de primavara in luna februarie, in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?