Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kelemen Hunor, sunat de sforarul Viorel Hrebenciuc chiar în timpul unei declaraţii

Publicat:

"Cu am o relatie de colegialitate de 20 de ani", a precizat , intrebat ce relatie are cu . Chestionat in continuare daca l-a contactat in contextul crizei politice, liderul UDMR a spus: "Domnul Hrebenciuc ma contacteaza pentru o intalnire cu niste americani, cu Peru". Presedintele UDMR, , a declarat luni, in urma unei discutii pe care a avut-o cu , c (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kelemen Hunor a anunțat primariile unde PNL, PSD, USR și AUR nu pot caștiga

22:45, 11.05.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, sambata, dupa inaugurarea lucrarilor de modernizare a Colegiului National de Arta Targu Mures, ca Uniunea poate castiga la alegerile locale din acest an cel putin acelasi numar de primari ca la scrutinul din anul 2020.

Kelemen Hunor a izbucnit dupa ce Iohannis a primit flit pentru șefia NATO, din SUA: E cale lunga de la ambiția personala!

19:55, 08.05.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, referindu-se la candidatura lui Klaus Iohannis la sefia NATO, ca "de la ambitia personala si pana la a obtine aceasta functie este cale lunga".

Kelemen Hunor: Cand ai dubii cu cine sa mergi la alegerile din 2024, tot timpul ai o soluție buna, UDMR. Niciodata nu te lasa balta

21:25, 25.04.2024 - Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a indemnat cetațenii sa mearga la vot la alegerile din 9 iunie pentru a schimba lucrurile in bine și daca au dubii pe cine sa voteze, sa aleaga UDMR, care este o formațiune politica previzibila, serioasa, profesionista, care „niciodata nu te lasa balta”.

Kelemen Hunor: Cu chiu cu vai au gasit un candidat comun, acum il abandoneaza. O balbaiala politica de neiertat

17:46, 23.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca retragerea candidatului coalitiei PSD - PNL pentru Primaria Capitalei reprezinta o „balbaiala politica de neiertat”, situatie din care ar decurge intrebarea daca exista vreo strategie pentru viitorul Romaniei, in conditiile in care pentru Bucuresti alianta…

Kelemen Hunor, despre relația in timp cu PNL și PSD: Am colaborat bine cu Tariceanu. Aș fi vrut și cu Ciolacu, dar ne-au expulzat

14:50, 20.04.2024 - Presedintele UDMR Kelemen Hunor sustine ca, in timp, a colaborat bine cu liderul PNL Calin Popescu Tariceanu si cu fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc. El  declarat ca si-ar fi dorit sa guverneze si cu premierul Marcel Ciolacu, dar "au fost expulzați de la guvernare".

DECLARAȚII KELEMEN HUNOR UDMR cere și votul romanilor

08:05, 14.03.2024 - Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat miercuri, la Targu Secuiesc, ca Uniunea este o formatiune politica „credibila” si „predictibila” The post DECLARAȚII KELEMEN HUNOR UDMR cere și votul romanilor first appeared on Informatia Zilei .

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Biden spune ca Israelul e de acord sa nu atace Gaza in timpul Ramadanului. „Risca sa piarda sprijinul lumii”

09:56, 27.02.2024 - Președintele american Joe Biden a declarat ca Israelul a fost de acord sa nu se angajeze in activitați militare in timpul Ramadanului in Fașia Gaza, unde se afla in razboi cu militanții Hamas, și a spus ca statul evreu risca sa piarda sprijinul din partea restului lumii, in timp ce palestinienii mor…


Ce parere ai despre aceasta stire?