Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joao Pedro, noua „cireașă” a lui Rednic! A fost coleg cu Ibrahimovic și vine din prima ligă a Portugaliei

Publicat:
Joao Pedro, noua „cireașă” a lui Rednic! A fost coleg cu Ibrahimovic și vine din prima ligă a Portugaliei

pare a fi cel mai rasunator transfer facut de UTA in acest sezon, asta daca este sa ne uitam la cartea lui de... The post , noua „cireașa” a lui Rednic! A fost coleg cu Ibrahimovic și vine din prima liga a Portugaliei appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Danylo Kucher: „Este un meci pe care trebuie sa il caștigam”. A fost coleg cu Lunin la Dnipro

14:50, 21.04.2024 - Portarul ucrainean Danylo Kucher a vorbit despre partida pe care UTA o disputa maine seara pe terenul celor de la Petrolul Ploiești. Aradenii vin dupa... The post Danylo Kucher: „Este un meci pe care trebuie sa il caștigam”. A fost coleg cu Lunin la Dnipro appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Un banner „arogant” incinge spiritele la Chișineu Criș. Primarul in funcție, la cuțite cu un fost coleg din PNL

11:00, 11.04.2024 - Se ascut cuțitele la Chișineu Criș unde primarul Flavius Chereji apare zambind pe un banner tocmai deasupra firmei rivalului sau, Ovidiu Gules. Nu e nimic... The post Un banner „arogant” incinge spiritele la Chișineu Criș. Primarul in funcție, la cuțite cu un fost coleg din PNL appeared first on Special…

UTA, fara Micovschi și Luckassen pe „Cluj Arena”! Ar putea debuta Ezekiel Imoh

16:20, 30.03.2024 - Peste mai puțin de doua ore, pe „Cluj Arena” se vor intalni Universitatea și UTA. Rednic, antrenorul echipei aradene, nu se va putea baza pe... The post UTA, fara Micovschi și Luckassen pe „Cluj Arena”! Ar putea debuta Ezekiel Imoh appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri”

08:36, 29.03.2024 - Rednic a comentat decizia drastica luata de Comisia de Disciplina a FRF de a lasa fara spectatori la urmatoarele patru meciuri pe teren propriu, atat... The post Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului”

08:40, 23.02.2024 - Cooper a revenit la Arad dupa ce clubul iranian Foolad a decis ca nu se justifica achiziționarea atacantului de la UTA. El a fost dorit... The post Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a aratat obrazul…

16:45, 17.02.2024 - Visam, apoi ne trezim la realitate, adormim și iar visam, și iata ca UTA este din nou la poarta play-off-ului din Superliga dupa 26 de... The post Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a aratat obrazul… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Morar și Joao Pedro, titulari contra celor de la Voluntari! Tudorie și Vulturar, pentru prima data pe banca Batranei Doamne

12:41, 17.02.2024 - UTA joaca de la ora 14 pe terenul celor de la FC Voluntari, gruparea aradeana venind dupa trei jocuri in care nu a pierdut. Mircea... The post Morar și Joao Pedro, titulari contra celor de la Voluntari! Tudorie și Vulturar, pentru prima data pe banca Batranei Doamne appeared first on Special Arad ·…

Abeid a semnat cu CFR dar Rednic crede ca-l mai poate motiva sa joace bine pentru UTA

20:25, 02.02.2024 - Aly Abeid a semnat cu CFR Cluj, jucatorul fiind in ultimele șase luni de contract cu UTA. Clubul din Gruia, prin Cristian Balaj, a confirmat... The post Abeid a semnat cu CFR dar Rednic crede ca-l mai poate motiva sa joace bine pentru UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?