Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jignirile pot afecta relația Jignirile în relația de cuplu, fac mult rău apropierii și comunicării între parteneri

Publicat:
Jignirile pot afecta relația Jignirile în relația de cuplu, fac mult rău apropierii și comunicării între parteneri

Pentru a evita acest tip de impact negativ in relație, este crucial sa se cultive respectul reciproc și sa se practice comunicarea empatica și iubitoare The post Jignirile pot afecta relația Jignirile in relația de cuplu, fac mult rau apropierii și comunicarii intre parteneri first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au facut terapie de cuplu la inceputul relației. Cum i-a ajutat pe cei doi in relația lor: „Ne-am dat seama ca...”

18:40, 11.04.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt impreuna de doi ani și jumatate, iar in urma cu aproape o saptamana, s-au casatorit civil și se pregatesc de nunta, eveniment care va avea loc in luna iunie. Actrița spune ca au apelat la terapie de cuplu la inceputul relației și așa au reușit sa transforme chimia…

Trecutul fiecaruia e  prezent și in relația de cuplu

15:40, 02.04.2024 - Cu trecutul nostru intram in relația de cuplu. Suntem noi doi, eu și partenerul meu, și spațiul dintre noi, care poate sa devina o gradina sau un spațiu al deșeurilor. In relație ne aducem și parinții  și relațiile lor de cuplu, ne declara, la Dialogurile Puterii , dr. Alexandrina-Carmen Ene , psihoterapeut…

Dezvaluiri halucinante despre relația Andreei cu Mirel Dragomir. Cum se comporta criminalul din Timișoara cu ea, cand formau un cuplu: ”A simțit ca pierde...”

17:55, 30.03.2024 - Mirel Dragomir și Andreea au avut o relație timp de cateva luni, iar apropiații lor știau acest lucru. Un coleg al criminalului din Timișoara a facut dezvaluiri halucinante despre relația pe care o aveau Mirel Dragomir și Andreea, inainte ca el sa iși omoare cu sange rece iubita. Iata cum se comporta…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Horoscop saptamana 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor intampina probleme in relația de cuplu

11:30, 23.02.2024 - Horoscopul pentru saptamana 23-29 februarie 2024 aduce probleme in relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui sa fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea intoarce la o fosta iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.

Peste ce nu ar trece niciodata Tudor Ionescu de la Fly Project, in relația de cuplu! Soția il taxeaza:" Sa nu dezgropam morții" /VIDEO

23:30, 07.02.2024 - Peste ce nu ar putea trece nicidata Tudor Ionescu de la Fly Project, in relația cu soția sa. Cei doi au vorbit despre compromisuri, dar și despre ce nu ar putea ierta la partenerul de viața. Cum il tachineaza Ana pe artist.

Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, nu l-au facut niciodata in cuplu! Cum iși protejeaza cei doi relația: "Mi se pare de prost gust"

23:50, 06.02.2024 - Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, soția lui, nu l-au facut și nu l-ar face niciodata. Cum iși protejeaza cei doi parteneri relația. Interviu la dublu cu cei doi concurenți de la "Power Couple".


Ce parere ai despre aceasta stire?