Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile Antena Stars. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut terapie de cuplu la începutul relației. Cum i-a ajutat pe cei doi în relația lor: „Ne-am dat seama că...”

Publicat:

și Oana Moșneagu sunt impreuna de doi ani și jumatate, iar in urma cu aproape o saptamana, s-au casatorit civil și se pregatesc de nunta, eveniment care va avea loc in luna iunie. Actrița spune ca au apelat la terapie de cuplu la inceputul relației și așa au reușit sa transforme chimia dintre ei intr-o poveste de iubire stabila.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Travis Scott vine la Costinești, la Beach, Please! Organizatorii anunța un buget de 8 milioane de euro

14:05, 23.04.2024 - Superstarul american Travis Scott vine la Costinești, la Beach, Please! Organizatorii celui mai important festival muzival din sudul litoralului (10-14 iulie a.c.) speculeaza un buget de circa 8 milioane de euro, o mare parte a sumei ajungand la starul trapului, americanul ce a caștigat șase Premii…

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit! Imagini emoționante de la eveniment: „Incepe o etapa noua...” / FOTO

16:20, 06.04.2024 - Este cea mai importanta zi pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu și asta pentru ca s-au casatorit. Cei doi indragostiți au publicat pe rețelele de socializare imagini emoționante de la marele eveniment. Iata cum a aratat totul, dar și ce au impartașit actorii cu fanii lor!

Star Matinal. Diana Matei, dezvaluiri de la inceputul relației cu Marian Cleante. De ce parinții ei nu l-au acceptat: „Dupa noi, potopul”

11:00, 02.04.2024 - Diana Matei și Marian Cleante sunt impreuna de ani buni și au impreuna un fiu. Chiar daca astazi au o familie frumoasa, la inceput, lucrurile nu au stat chiar așa. Artista iși aduce aminte de perioada in care parinții ei nu au fost de acord cu relația lor.

Horoscop sambata, 23 martie. Nativii care trec intr-o alta etapa a relației de cuplu. Ce zodii au parte de reușite

21:05, 22.03.2024 - Horoscopul zilei de sambata, 24 martie 2024, aduce reușite pentru doua dintre zodii, iar nativii alteia trec intr-o alta etapa. Lorina, astrologul Click!, are insa predicții pentru toate semnele zodiacale.

Xtra Night Show. Tavi Colen, dezvaluiri despre mama sa. Cat de mult l-a ajutat la inceputul carierei sale: ”Aveam discuții profunde”

09:36, 08.03.2024 - Tavi Colen a avut o relație apropiata cu mama sa, de-a lungul vieții. Artistul a fost susținut in totalitate de cea care i-a dat viața, mai ales pe plan profesional și a ajuns acolo unde și-a dorit. Menționeaza ca femeia nu a avut studii, reușind sa faca doar gimnaziul, dar avea un simț organizatoric…

Regula pe care a impus-o Eliza Natanticu inca de la inceputul relației cu soțul ei. Ce spune Cosmin Natanticu despre gelozie / VIDEO

22:50, 21.02.2024 - Regula pe care a impus-o in relație, inca de la inceput, Eliza, soția lui Cosmin Natanticu. Intr-un interviu la dublu, cei doi concurenți de la Power Couple, au vorbit despre gelozie și am aflat care dintre cei doi soți este mai suspicios.

ARIR lanseaza programul „Upgrade IR by ARIR” dedicat specialiștilor in relația cu investitorii

12:40, 07.02.2024 - Asociația Romana pentru Relația cu Investitorii ( ARIR ) anunța lansarea programului „Upgrade IR by ARIR” pentru dezvoltarea profesioniștilor in Relația cu Investitorii (IR) in Romania. Primul pilon il reprezinta schimbul de experiența cu profesioniști și dobandirea abilitaților complementare necesare…


Ce parere ai despre aceasta stire?