Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filme Netflix mai 2024 – Ce filme și seriale noi poți vedea pe Netflix luna asta

Publicat:
Filme Netflix mai 2024 – Ce filme și seriale noi poți vedea pe Netflix luna asta

Filmele reprezinta o modalitate accesibila și foarte placuta de petrecere a timpului liber, fie singur, fie in compania prietenilor, ori a familiei. Iar cum luna mai incepe cu mai multe zile libere, poate fi o ocazie perfecta sa te bucuri de cateva ore relaxante privind un film bun, așa ca descopera care sut cele mai noi filme și seriale pe care le poți vedea pe Netflix in mai 2024.Filme Netflix mai 2024. Descopera lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmari, pe Netflix, incepand din luna mai 2024. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale.Filmele

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Alina Pușcaș și Radu Valcan cum nu i-ai mai vazut

20:25, 05.05.2024 - Alina Pușcaș și Radu Valcan participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Romanul este poet, dar inainte de toate el s-a nascut campion” cei doi prezentatori ies din postura sobra și dau dovada de mult umor și autoironie.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 16, sezonul 2. Cum petrec sarbatorile de Paște actorii din Camera 609

12:35, 03.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 16 din sezonul 3. Cum petrec sarbatorile de Paște actorii din Lia - Soția soțului meu

23:05, 02.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 14 din sezonul 3. Mara Oprea: „Mama era singura care știa, n-am spus nimanui”

23:05, 18.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 12, sezonul 2. Mihai Calin: „Auzi, noi am facut un pariu... tu vii de la parnaie, nu?”

23:05, 05.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Sezonul de turism debuteaza in forța la mare, odata cu minivacanța de Paște. Ofertele de pe Litoral și din Delta

05:50, 28.03.2024 - Cum bugetarii - dar nu doar ei - vor avea liber in perioada 1‑6 mai, industria ospitalitații de pe litoral vine cu oferte pentru toate gusturile și buzunarele, pentru aceasta perioada in care, in mod tradițional, vin primii turiști la mare.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?