Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jean de la Craiova, în brațele unei blonde focoase! Ai văzut-o la ”Mireasă pentru fiul meu”

Publicat:

Finala &"Mireasa pentru fiul meu&" a venit cu multe surprize pentru telespectatori, caci au avut ocazia sa își revada concurenții favoriți din sezoanele trecute.


Jean de la Craiova a fost invitat la emisiunea și a nu a ratat ocazia sa faca și niște fotografii cu câțiva dintre foștii concurenți.

Cea care i-a picat în brațe este Iulia, cea care s-a casatorit în marea finala cu Valentin acum câțiva ani. Cei doi au o fetița împreuna, însa au pus capat poveștii lor de dragoste și Iulia are singura grija de fetița lor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a recunoscut ca se teme sa vorbeasca deschis cu Valentin! Concurenta: „Ți-am dat dreptate de multe ori” / VIDEO

21:25, 02.05.2024 - Elena a recunoscut ca are o oarecare teama sa vorbeasca deschis cu Valetin. Ce a marturisit concurenta, in cea mai noua ediție a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii. Iata ce au discutat cei doi.

Mireasa, sezonul 9. Reacția lui Valentin dupa ce Elena i-a spus ca il place. Replica dura a Gabrielei Cristea pentru tanara

14:05, 14.04.2024 - Valentin a decis ca vrea sa opreasca orice cunoaștere cu Elena, dupa ce tanara a spus la camera ca spera sa intre baiatul potrivit pentru ea in casa Mireasa sezonul 9. De asemenea, concurentul a avut o reacție neașteptata cand fata a inceput sa iși exprime sentimentele pentru el.

Ana Maria și Madalin de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini de la cununia civila. Cei doi se pregatesc sa devina și parinți de fetița / FOTO

14:10, 03.04.2024 - Ana Maria și Madalin au participat in sezoane diferite ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Tanara a fost concurenta in sezonul 4, in timp ce barbatul care i-a devenit, de curand, soț a participat in sezonul 6. Cei doi au spus cel mai hotarat „Da” in urma cu cateva saptamani.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Khaled a fost eliminat! Concurentul și-a dorit sa se intoarca la fetița lui: ”Nu s-a vazut totul” / VIDEO

20:10, 29.03.2024 - Inca un concurent a plecat acasa din casa Mireasa! Khaled a parasit emisiunea și este nerabdator sa se intoarca la fetița lui, care il așteapta! Eliminarea concurentului a starnit mai multe discuții și chiar și el crede ca au existat mai mulți factori care au facut ca acest lucru sa se intample.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Ce a votat publicul

15:15, 23.02.2024 - Timp de o saptamana, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat in gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia s-a reorientat, dupa ce Albert i-a spus ca o vede doar ca o prietena. L-a ales pe Valentin pentru date. Cum vede concurentul intreaga situație

20:40, 14.02.2024 - Dupa ce aproape o luna și-a concentrat atenția asupra lui Albert, cu care a și ieșit, Antonia s-a reorientat. Concurenta s-a apropiat de Valentin, cu care este impreuna incepand de astazi, fiind al treilea cuplu din casa Mireasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?