Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jack Osbourne a devenit tatic de fetita

Publicat:

Bucurie in familia Osbourne! Jack a devenit tatic de fetita, dupa ce logodnica lui, , a nascut...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se descurca Marius Moga in rolul de tatic. Cum il surprinde fetița sa: "E foarte creativa..." / VIDEO

09:50, 24.05.2024 - Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca Marius Moga traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de soția lui, Bianca Lapuște și au impreuna o fetița, pe Maria Elisabeta. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Star Matinal, Marius Moga a spus cum se descurca in rolul de tatic.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Maluma, fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru: „Ce-mi dai tu...” / FOTO

11:35, 22.04.2024 - Maluma a publicat pe rețelele de socializare cateva fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru și radiaza de fericire in preajma micuței lui. Iata ce a postat celebrul cantareț pe pagina de Instagram!

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Fetița de 16 luni, gasita moarta dupa ce a fost lasata 10 zile singura in casa de mama plecata in vacanța

18:55, 20.03.2024 - O femeie din SUA a plecat intr-o vacanța de 10 zile și și-a lasat singura acasa fetița in varsta de 16 luni. I-a lasat in țarc cateva sticle cu lapte și a considerat ca este suficient. O camera video de la soneria unei locuințe vecine a inregistrat țipetele și plansul disperat al fetiței. Cand s-a intors…

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Targul de Marțișor de la Turda s-a incheiat cu un spectacol dedicat Mamei! Cea mai mica interpreta are doar 4 ani! (FOTO/VIDEO)

17:05, 08.03.2024 - Astazi in centrul Turzii a avut loc un spectacol dedicat Mamei, așa cum este normal de 8 Martie. Centrul orașului a fost plin de turdenii care au asistat la prestația „micilor talente”. Timp de doua saptamani in centrul Turzii, mai exact in Piața Tricolorului a avut loc Targul Marțișorului un eveniment…


Ce parere ai despre aceasta stire?