Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iurie Bolboceanu: N-am făcut spionaj nici în favoarea Federaţiei Ruse. Este o răzbunare a lui Vlad Plahotniuc

Publicat:

Fostul deputat , cel care a fost condamnat la 14 ani de inchisoare pentru tradare de patrie si spionaj in favoarea , spune ca nu are nicio vina si ca dosarul sau reprezinta o razbunare a fostului lider al PDM .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar membru AfD intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei

12:00, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Angajatul unui candidat AfD la alegerile europarlamentare, arestat pentru presupus spionaj in favoarea Chinei

11:15, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un angajat al unui politician membru al Alternativei pentru Germania (AfD) in orasul Dresda, pentru presupus spionaj in favoarea Chinei, au relatat marti posturile ARD, RBB si SWR, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Angajatul, identificat drept Jian G.

Munteanu a spus cite dosare are fugarul Plahotniuc

10:25, 23.04.2024 - Fostul lider al Partidului Democrat din Moldova, fugarul om de afaceri, Vlad Plahotniuc are foarte multe dosare penale pe numele sau. Declarațiile au fost facute de catre in cadrul unei emisiuni televizate de catre procurorul general interimar, Ion Munteanu. „ - Cite dosare are Vladimir Plahotniuc ?”,…

Doi britanici sunt acuzați de spionaj in favoarea Chinei. Unul dintre ei are legaturi cu Partidul Conservator

16:50, 22.04.2024 - Doi barbați au fost acuzați in Regatul Unit de spionaj in favoarea Chinei, dupa ce ar fi furnizat informații care ar putea fi „utile inamicului". Unul dintre ei, Christopher Cash, are legaturi cu Partidul Conservator britanic.

Polonez arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Complot de asasinare a președintelui Zelenski, dejucat

10:06, 19.04.2024 - Un cetațean al Poloniei a fost arestat, fiind acuzat ca ar fi participat la un complot al serviciilor secrete rusești de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit procurorilor din Varșovia și Kiev, relateaza The Guardian.

Un agent german de informatii, judecat pentru spionaj in favoarea Rusiei. „Acuzatul nu a vrut sa tradeze”

15:05, 17.04.2024 - Un ofiter din Serviciul german de informatii externe (BND), care este inculpat pentru presupus spionaj in favoarea Rusiei, a respins acuzatiile miercuri, in timpul procesului. Procurorii il acuza ca ar fi primit aproape jumatate de milion de euro in schimbul unor informații secrete.

Medvedev promite o razbunare crunta dupa atacul terorist: 'Așteptați, nenorociților!' (FOTO-VIDEO)

10:20, 25.03.2024 - Fostul lider al Rusiei, actualmente vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, promite razbunare, dupa atacul terorist care a cutremurat Rusia. „Ne vom razbuna pe fiecare. Iar cei care sunt implicați, indiferent de țara de origine și statut, sunt acum ținta noastra…

Un fost ambasador american pledeaza vinovat pentru spionaj in favoarea Cubei timp de 40 de ani

07:30, 02.03.2024 - Un fost ambasador american, inculpat in decembrie pentru spionaj in favoarea Cubei timp de peste 40 de ani, si-a anuntat joi intentia de a pleda vinovat, la doua saptamani dupa ce informase tribunalul de contrariu, informeaza vineri AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?