Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„iUmor” revine cu cel de-al cincilea sezon. Detalii despre înscriere

Publicat:

Emisiunea ”iUmor” incepe o noua runda de preselecții. Ajunsa in aceasta toamna la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea ”iUmor” continua cautarea pentru cele mai bune numere de comedie din intreaga lume!

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Dița revine pe scena cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scena”

22:15, 21.04.2024 - Andreea Dița a revenit, pentru a patra oara, pe scena pentru a se distra. De aceasta data simte ca textul ii este potrivit și ca este lucrat foarte bine. Acesta este in nota shakeasperiana.

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20:00, pe Antena 1

13:50, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia, sezonul 16.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Apar concurenți noi la Survivor All Stars. O faimoasa revine in competiție dupa ce a fost descalificata in primul sezon

20:30, 29.02.2024 - Competiția continua, iar schimbarile ce ar urma sa aiba loc in jungla din Republica Dominicana vor crea, fara doar și poate, noi tensiuni in interiorul uneia dintre echipe. O faimoasa revine in competiție dupa ce a fost descalificata in primul sezon. Concurenți noi la Survivor All Stars Cu doar cateve…

Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, detalii despre serial și rolul pe care il interpreteaza. „Credeam ca va fi maximum un sezon”

13:10, 15.02.2024 - Ecaterina Ladin este Dalida din Las Fierbinți, unul dintre cele mai indragite personaje din serial. Actrița avea 29 de ani atunci cand a mers la casting pentru secretara primarului și au trecut 10 de atunci. Vedeta a povestit cum a ajuns sa joace in filmul de la Pro TV.„Așteptarile mele, cand a inceput…

Remus Iosub, caștigatorul celui de-al 13-lea sezon iUmor, s-a casatorit! Imagini emoționante de la cununia religioasa. Cei doi miri au stralucit la marele eveniment / VIDEO

23:00, 13.02.2024 - Remus Iosub, caștigatorul celui de-al 13-lea sezon iUmor și, totodata, fostul concurent de la Chefi la cuțite, s-a casatorit! Barbatul a facut publice mai multe imagini emoționante de la cununia religioasa. Cei doi miri au stralucit la marele eveniment. Iata cum a aratat rochia de mireasa a partenerei…

MasterChef Romania revine la Pro TV cu un nou sezon. Au inceput deja inscrierile

13:40, 05.02.2024 - „MasterChef Romania” revine la Pro TV cu un nou sezon, au anunțat reprezentanții televiziunii astazi, intr-un comunicat. Au inceput deja și inscrierile, doar cei cu varsta peste 18 ani pot aplica pentru participarea la show-ul culinar. „Vrei sa fii urmatorul MasterChef Romania? Show-ul care a facut…


Ce parere ai despre aceasta stire?