Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iubitul Andreei Mantea ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI! Ce i S-A ÎNTÂMPLAT?

Publicat:

In urma cu doua, a postat un mesaj in care vorbea despre neatenția la volan. Mesajul a fost insa greșit interpretat de catre o parte a presei care a raspandit zvonul ca luptatorul MMA ar fi avut un accident rutier.

Nu ar fi fost nimic, lasa el de ințeles, daca informațiile false nu ar fi ajuns la urechile parinților sai care, așa cum era de așteptat, s-au speriat ingrozitor.

Suparat rau din aceasta cauza, a izbucnit tot pe pagnia lui de socializare:

”(...) ne ati intrebat daca este adevarat, v- am spus ca nu am facut accident si,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal dupa ce un restaurant le-a cerut parinților sa nu-și lase copiii sa alerge printre mese: „Ma mir ca nu au pus lese la intrare”

13:16, 02.05.2024 - Un cunoscut restaurant din București este in centrul unui scandal din cauza unui regulament intern care vizeaza clienții cu copii. Regulile spun, conform unui anunț postat in spațiul public de un parinte, ca cei mici trebuie sa „ramana așezați la masa pe toata durata vizitei la restaurant”. Mesajul…

Adi de la Valcea, vacanța „stricata”. Ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate: „Sunt foarte suparat”

19:31, 09.04.2024 - Adi de la Valcea a fost dezamagit! Vacanța artistului a fost „stricata”! Cantarețul a dezvaluit pe o rețea de socializare ce s-a intamplat, dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate.

Accident provocat de un adolescent: Un baiat de 16 ani a luat mașina parinților și s-a rasturnat cu ea

09:40, 22.03.2024 - Gestul inconștient al unui adolescent putea duce la o tragedie. Baiatul de 16 ani a furat mașina parinților și s-a urcat la volan, insoțit de doi prieteni, minori și ei. Dupa cațiva kilometri, adolescentul a pierdut controlul asupra volanului și a provocat un accident.

Acces Direct. Declarațiile Andrei, prietena Geaninei, tanara care a murit intr-un accident. Ce s-a intamplat in seara respectiva

19:25, 21.03.2024 - Geanina era in mașina cu doi prieteni atunci cand a murit intr-un accident provocat chiar de unul dintre ei. Sebi, un tanar de 23 de ani, se afla la volanul mașinii lui, atunci cand ar fi condus cu viteza. Andra se afla pe scaunul din dreapta.

Fiul lui Eduard Novak, implicat intr-un accident rutier! In ce stare se afla tanarul de 20 de ani / FOTO

14:20, 25.02.2024 - Momente de panica pentru Eduard Novak, asta pentru ca fiul lui a fost implicat intr-un accident rutier! In ce stare se afla tanarul de 20 de ani. Mesajul postat de fostul ministru al Sportului pe o rețea de socializare.

Ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Ce a facut cu cateva zile inainte sa moara: „Mi s-a intamplat un accident...”

10:10, 22.02.2024 - A fost publicata ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Iata ce a facut opozantul rus cu cinci zile inainte sa moara. Ce subiect a abordat, dar și cine a fost destinatarul acesteia. A dezvaluit care a fost pasiunea lui.

Lino Golden, implicat intr-un accident rutier. Cum s-a intamplat totul: „O doamna...” / FOTO

13:20, 12.02.2024 - Lino Golden și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Concurentul de la Power Couple Romania – La bine și la greu a fost implicat intr-un accident rutier. Iata cum s-a intamplat totul!

Mireasa - Capriciile iubirii. „Refuz sa particip la așa ceva!”. Antonia s-a simțit jignita de vorbele parinților Andradei. Ce s-a intamplat intre cele doua concurente / VIDEO

20:25, 08.02.2024 - In ediția din data de 8 februarie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, parinții Andradei au fost prezenți in platoul emisunii Capriciile Iubirii, lucru care a deranjat-o pe Antonia, care a considerat nepotrivit faptul ca parinții ei nu sunt și ei prezenți pentru a o apara. Tanara și-a prezentat, ulterior,…


Ce parere ai despre aceasta stire?