Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îţi place carnea de viţel? Încearcă o reţetă delicioasă şi uşor de preparat: "Hap Hap"

Publicat:

Vladuț, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi un preparat inedit - o varianta puțin mai speciala de fasole roșie cu antricot de vițel, intitulata "".

Pentru acest preparat aveti nevoie de:

cotlet de vitel

fasole rosie

porumb

ceapa rosie si ceapa alba

usturoi

ardei rosu 

caju

mustar dulce

coriandru sau patrunjel

pasta de tomate

pasta de ardei dulce

pasta de ardei iute

Carnea se taie în cubulete foarte mici si se caleste împreuna cu ceapa si usturoiul în…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

12:36, 29.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Rețeta de mochi. Desert tradițional japonez. Cum il poți prepara simplu

18:00, 18.04.2024 - Prima atestare a desertului dateaza inca din anul 794. Acest desert era destinat, in principal, luptatorilor samurai. Ei aveau nevoie de un aliment consistent și foarte hranitor care sa le ofere sațietate pentru o perioada lunga de timp, dar care sa fie și ușor de transportat.In Japonia Antica, mochi…

Rețeta de pasta de fasole roșie cu sfecla. Cu ce poți servi acest preparat de post

08:00, 04.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune cum sa pregatești pas cu pas rețeta de pasta de fasole roșie cu sfecla roșie. Este un preparat gustos, care iți va incanta papilele gustative. Iți vom spune și cu ce poți servi aceasta mancare de post. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de…

Se schimba ora in weekend. Dormim mai puțin, dar trecem la ora de vara

16:35, 29.03.2024 - Se schimba ora in weekend. Dormim mai puțin, dar trecem la ora de vara Se schimba ora in weekend. In noaptea de sambata, 30 martie, spre duminica, 31 martie, se schimba ora și Romania trece la ora de vara 2024. Concret, ceasul se da cu o ora inainte, iar ora 03:00 devine ora 04:00, scrie Time & Date.…

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Vacanța De Vedeta. Razvan Simion a mancat gandaci in vacanța. Prezentatorul TV este deschis și incearca orice preparat: „Turismul culinar...” / VIDEO

11:30, 25.02.2024 - In cadrul emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, Razvan Simion a vorbit despre ultima vacanța in care a fost alaturi de Daliana Raducan, și anume in Thailanda. El a marturisit ca a mancat gandaci in vacanța. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani este deschis și incearca orice preparat.…

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…


Ce parere ai despre aceasta stire?