Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul e în PERICOL să nu mai găzduiască Eurovision 2019. Peste 140 de artiști cer boicotarea evenimentului

Publicat:

Scriitorul canadian , regizorul finlandez , regizorul britanic și cantareții britanici și se numara printre cei peste 140 de artiști care au cerut boicotarea ediției din 2019 a concursului Eurovision, ce va fi organizata de Israel, scrie Mediafax.

Cei peste 140 de artiști cer, intr-o scrisoare deschisa publicata in , boicotarea concursului muzical, motivand ca palestinienii "sunt privați de drepturi fundamentale".

"Atat timp cat palestinienii nu vor putea beneficia de libertate, dreptate și egalitate in drepturi,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Video - Greta Thunberg cere boicotarea la Eurovision a Israelului, pe care-l acuza de genocid in Fasia Gaza

23:05, 09.05.2024 - Activista ecologista Greta Thunberg a manifestat joi impreuna cu mii de persoane la Malmo, in Suedia, impotriva participarii Israelului la Eurovision, in semn de protest fata de Razboiul din Fasia Gaza, relateaza BFMTV.

Castigatoarea Eurovision Jamala spune ca Ucraina "nu-si poate permite" sa boicoteze concursul

13:30, 06.05.2024 - Fosta castigatoare ucraineana a concursului Eurovision, Jamala, a declarat ca tara sa "nu-si poate permite" sa boicoteze concursul de cantece, deoarece are nevoie de aceasta ocazie pentru a reaminti Europei de invazia Rusiei, scrie The Guardian.

Biden il critica dur pe Netanyahu: Face o „greșeala” in Gaza / Președintele american indeamna Israelul sa ceara o incetare a focului

07:50, 10.04.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, a declarat ca abordarea premierului Benjamin Netanyahu privind Gaza a fost o „greșeala” și a indemnat Israelul sa ceara o incetare a focului, intr-un interviu difuzat marți, transmite The Guardian. Comentariile lui Biden au fost unele dintre cele mai puternice critici ale…

Israelul cere candidatului sau la Eurovision sa schimbe versurile controversate ale melodiei lui

10:46, 04.03.2024 - Israelul a fost de acord sa revizuiasca versurile potențialului sau candidat la Eurovision, dupa ce versurile care pareau sa faca referire la atacul Hamas din 7 octombrie au fost contestate, scrie The Guardian.

Israel va rescrie versurile cantecului sau propus la Eurovision pentru a-si garanta participarea in concurs

16:15, 03.03.2024 - Israelul va modifica versurile cantecului cu care intentioneaza sa concureze la Eurovision pentru a elimina tot ceea ce ar putea fi perceput ca fiind politic si a garanta astfel participarea sa, a anuntat duminica Radioteleviziunea de stat israeliana (KAN), informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

KAN ia masuri pentru a evita un scandal politic la Eurovision! Versuri modificate pentru participare garantata!

16:05, 03.03.2024 - Israelul va modifica versurile cantecului cu care intentioneaza sa concureze la Eurovision pentru a elimina tot ceea ce ar putea fi perceput ca fiind politic si a garanta astfel participarea sa, a anuntat duminica Radiodifuziunea israeliana (KAN). Dupa ce initial a amenintat ca se va retrage daca…

Razboi in Gaza, ziua 136. Israelul a anuntat cand ar putea lansa ofensiva in Rafah. Conditiile puse

10:51, 19.02.2024 - Israelul iși va lansa ofensiva impotriva Rafah luna viitoare, daca Hamas nu va elibera ostaticii ramași in Gaza pana la inceputul Ramadanului, a declarat Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi israelian, scrie The Guardian. „Lumea trebuie sa știe, iar liderii Hamas trebuie sa știe – daca pana…

Decizie EBU: Israel poate concura la Eurovision 2024

15:36, 15.02.2024 - Uniunea Europeana de Radio și Televiziune (EBU) a hotarat ca Israelul poate concura la concursul Eurovision din acest an, in ciuda solicitarilor ca țara sa fie exclusa din competiție din cauza razboiului din Fașia Gaza, așa cum a fost exclusa Rusia dupa invadarea Ucrainei, informeaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?