Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul a atacat Iranul

Publicat:
Israelul a atacat Iranul

Israelul a lansat un atac asupra Iranului in replica la atacurile iraniene asupra teritoriului sau de la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat ABC News joi seara, citand un inalt oficial american, transmite vineri AFP.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol si foto: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul Rusiei dupa ce Israelul i-a atacat partenerul-cheie, Iran

15:55, 19.04.2024 - Foto – Profimedia Images Rusia indeamna la „reținere” dupa ce Israelul a lansat un atac militar asupra Iranului, partener cheie al Moscovei, scrie CNN, potrivit digi24.ro. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat, vineri, intr-o conferința de presa, ca Rusia „analizeaza” detaliile…

Washington Post: Israelul a atacat pentru a demonstra ca are capacitatea ofensiva de a ajunge in centrul Iranului

12:40, 19.04.2024 - Atacul aerian pe care Israel l-a lansat vineri impotriva Iranului a avut scopul de a demonstra Teheranului ca israelienii au capacitatea de a ajunge in centrul tarii persane cu armele lor, a informat vineri The Washington Post, potrivit Agerpres.

Israel a atacat Iran! Cele doua state s-au amenintat reciproc ca vor bombarda instalatiile nucleare

08:31, 19.04.2024 - Israelul a efectuat o serie de lovituri in interiorul Iranului, ca o razbunare pentru atacurile suferite in 13-14 aprilie. Atacul a avut loc la cateva ore dupa ce ministrul iranian de externe, Hossein Amir-Abdollahian, a declarat pentru CNN ca, daca Israelul va intreprinde o noua acțiune militara impotriva…

Israel publica primele imagini cu una din rachetele balistice cu care a fost atacat de catre Iran

19:55, 16.04.2024 - Israelul a publicat primele imagini cu racheta balistica cu care Iranul a atacat țara. Purtatorul de cuvant al armatei israeliene, Daniel Hagari, a declarat faptul ca lansarea a 110 rachete balistice spre Israel nu va ramane nepedepsita.

Iranul a atacat Israelul... dar nu cum se așteptau toți. Nava cargo cu marfuri pentru Israel a fost capturata in Stramtoarea Ormuz (video)

16:56, 13.04.2024 - Garzile Revoluționare ale Iranului au capturat sambata o nava de marfa cu legaturi cu Israelul in Stramtoarea Ormuz, a anunțat IRNA, la cateva zile dupa ce Teheranul a avertizat ca ar putea inchide zona traficului maritim.

Stare de alerta maxima: Israelul se așteapta sa fie atacat de Iran in urmatoarele 48 de ore

16:20, 12.04.2024 - Israelul se pregateste pentru un atac direct din partea Iranului in sudul sau nordul tarii in urmatoarele 24 sau 48 de ore, a declarat joi seara pentru Wall Street Journal o sursa familiarizata cu dosarul, relateaza vineri postul de televiziune israelian i24News, conform Agerpres.

Razboi in Gaza, ziua 185. Israelul amenința ca va lovi instalațiile nucleare iraniene daca este atacat de Iran

11:45, 09.04.2024 - Israelul este pregatit sa loveasca instalațiile nucleare iraniene daca este atacat. Informația este prezentata pe surse de un oficial occidental din domeniul securitații. Tensiunile intre Iran și Israel au crescut foarte mult dupa ce consulatul iranian de la Damasc a fost lovit de o racheta. Israelul…

Rusia a condamnat Israelul pentru atacul „inacceptabil” asupra consulatului Iranului din Damasc

01:10, 02.04.2024 - Diplomatia rusa a condamnat luni atacul “inacceptabil” asupra sectiei consulare a ambasadei Iranului din Damasc, acuzand armata israeliana ca este responsabila pentru acest atac, informeaza AFP, potrivit agerpres.ro. “In seara zilei de 1 aprilie, fortele aeriene israeliene au lovit cladirea consulatului…

Cuvinte cheie:

atacat israelul iranului

Ce parere ai despre aceasta stire?