Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Isabela Onoriu, primele declarații despre cel mai nou proces deschis împotriva lui Daniel Onoriu! Ce s-a întâmplat între cei doi foști parteneri: ”Să-și vadă de viața lui”

Publicat:

Numele lui apare din nou pe Portalul Instanțelor de Judecata, aparent intr-un nou proces, pe care i l-ar fi deschis inca soția lui, Isabela, dar in care apare ca persoana vatamata și o alta persoana. Fosta partenera a pilotului de raliuri lamurește insa cum sta situația. Ce s-a intamplat, de fapt.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: "Chiar daca au fost probe video..." / VIDEO

20:30, 15.04.2024 - La scurt timp dupa ce a aflat ca i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu, Cristina Cioran a facut primele declarații pe marginea acestui subiect.

A inceput razboiul dintre Oana Radu și fostul soț. Ce s-a intamplat la primul termen al procesului deschis de cantareata impotriva lui Catalin Dobrescu.

09:55, 09.04.2024 - Dupa ce a anunțat ca a divorțat de fostul soț, Oana Radu i-a deschis lui Catalin Dobrescu trei procese, unul ce are ca obiect partajul de bunuri, altul sechestrul judiciar, iar cel de-al treilea pentru excluderea asociatului. Razboiul in instanța a inceput, iar ieri a avut loc primul termen.

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Știrile Antena Stars. Otilia Bilionera, lovitura pentru fostul impresar. Artista a fost despagubita cu sute de mii de lei. Primele declarații despre proces / VIDEO

16:45, 04.04.2024 - Otilia Bilionera și fostul impresar au fost intr-un „razboi” o buna perioada, ca intr-un final, artista aiba caștig de cauza in fața lui. Barbatul i-a cerut in instanța sa renunțe la numele de scena „Bilionera”.

Soția lui What’s UP, primele declarații la cateva luni de la casatoria religioasa. „Acesta este rolul femeii in viața”

11:35, 29.03.2024 - Micky, soția lui What's UP a facut primele declaratii dupa casatoria religioasa care a avut loc in toamna anului trecut. Cei doi și-au unit destinele la doi ani de cand s-au cunoscut, iar evenimentul a fost secret, departe de ochii curioșilor.What's UP a trimis invitația la eveniment cu o seara inainte,…

Xtra Night Show. Isabela Onoriu, primele declarații dupa ce a ieșit din sala de judecata. De ce s-a amanat, de fapt, procesul de divorț: "Vreau sa..." / VIDEO

22:45, 20.02.2024 - Astazi, pe 20 februarie, Daniel și Isabela Onoriu au stat, din nou, fața-n fața in sala de judecata. Cei doi s-au prezentat la Judecatoria Sector 4 pentru un nou termen in cadrul procesului de divorț intentat de Isabela Onoriu in urma cu mai bine de un an.


Ce parere ai despre aceasta stire?