Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irisha a izbucnit în plâns după eliminarea lui Albert Oprea. Imaginile emoționante, alături de mama sa

Publicat:

Eliminarea lui de la i-a surprins pe cei mai mulți dintre fanii competiției care se desfașoara in . nu și-a putut stapani lacrimile atunci cand a aflat ca favoritul publicului pleaca de la Survivor. Ce mesaj i-a transmis frumoasa bruneta. Irisha a izbucnit in plans dupa eliminarea […] The post Irisha a izbucnit in plans dupa eliminarea lui . Imaginile emoționante, alaturi de mama sa appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dovezile relației dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Reghecampf in dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit in plans cand a aflat

18:00, 12.05.2024 - In plin proces de divorț, apar informații tulburatoare din casnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. In urma cu patru ani, antrenorul a descoperit ca soția lui are o relație cu Dan Alexa, bunul sau prieten.CITEȘTE AICI CE DOVEZI A GASIT LAURENȚIU REGHECAMPF INPROPRIA CASA!

Minodora, declarații emoționante dupa ce Naomy a murit la 47 de ani. S-au cunoscut la un festival de muzica ușoara: „Am ras și am plans impreuna”

21:40, 20.04.2024 - Naomy a murit in urma cu o zi, la 47 de ani, pe un pat de spital din Germania. Familia sufera cumplit, iar printre cei care au apreciat-o se numara și Minodora. Artista spune ca a avut primele interacțiuni cu ea acum mulți ani, in perioada in care amandoua incercau sa se lanseze in muzica.

Mesajul lui Zanni pentru Alexandra Duli, dupa eliminarea de la Survivor: ‘Sa ii spui ca ii mulțumesc’

17:00, 19.04.2024 - In ediția de joi seara, 18 aprilie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, Alexandra Duli a fost eliminata din competiție dupa ce a pierdut duelul cu Ana Porgras. Confruntarea celor doua a fost una intensa, iar Zannidache a avut un mesaj uluitor pe Duli, inainte ca ea sa paraseasca show-ul din Republica…

Alexandra Duli, eliminata de la „Survivor All Stars” de Ana Porgras. Ce i-a zis Zanni la plecare: „Sa o saluți din partea mea”

14:20, 19.04.2024 - Alexandra Duli a fost eliminata de la „Survivor All Stars”, in ediția difuzata ieri. Acum, in competiția difuzata la Pro TV și filmata in Republica Dominicana au mai ramas 10 concurenți. In urma votului comun al tribului „Los Bandidos”, Ana Porgras a fost trimisa aseara. „Ma așteptam sa fiu nominalizata.…

Mesajul transmis de Jojo pentru Theo Rose. Este pentru prima oara cand vedeta spune așa ceva despre artista. „Nu suntem pe scena de teatru”

13:35, 26.03.2024 - Jojo și Theo Rose joaca impreuna in serialul Clanul, difuzat la Pro TV, unde acestea au facut doua roluri impecabile. Inainte de finalul ultimului sezon, Jojo a transmis un mesaj neașteptat colegei sale de platou pe care o apreciaza pentru talentul ei actoricesc.„Felicitari minunatei artiste și actrițe…

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.

Declarațiile emoționante ale șoferului roman, care a provocat un accident mortal in Italia. Barbatul a plans in fața judecatorilor

10:21, 28.02.2024 - In urma cu cateva zile, un șofer roman a provocat un accident mortal in Italia. Doi adolescenți s-au stins din viața, dupa ce i-a lovit cu un camion. Barbatul este devastat de durere și a facut declarații emoționante, in timp ce plangea, in fața instanței.

Motivul pentru care Jojo nu ar accepta sa participe la Survivor All Stars. „Am tot respectul pentru cei care merg acolo”

16:06, 23.02.2024 - Catalina Grama (Jojo), in varsta de 42 de ani, a vorbit despre propunerea de a participa la Survivor Romania și a explicat ca deși fetita ei a sfatuit-o sa accepte provocarea, ea nu se vede in Republica Dominicana, pe un traseu atat de complicat.Catalina Grama a fost intrebata de fetița ei, Zora, de…


Ce parere ai despre aceasta stire?