Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul vrea să extindă livrările de arme către Rusia, susţine Mossadul

Publicat:

Iranul incearca sa "aprofundeze si sa extinda" livrarile sale de arme de varf catre Rusia, aflata in prezent in razboi in Ucraina, a afirmat joi seara seful Mossadului, serviciul de informatii externe israelian, noteaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia susține ca a doborat 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

16:35, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters, potrivit agerpres.ro. Oficialii…

Rusia susține ca a doborat 50 de drone in cursul unui atac masiv ucrainean VIDEO

16:25, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters.

Razboiul din Ucraina: Centrala de la Zaporojie se apropie „in mod periculos de un accident nuclear”, susține AIEA

12:21, 16.04.2024 - „Ne apropiem in mod periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a alertat luni directorul general al Agenției internaționale pentru energia atomica (AIEA), Rafael Grossi. In opinia sa, „este imposibil sa se știe cine poarta raspunderea pentru recentele atacuri contra centralei nucleare ucrainene”.…

Geoana, despre situația din Orientul Mijlociu: „Riscul sa se agraveze in ceva și mai semnificativ este real”

13:40, 15.04.2024 - Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, aflat la Torino a acordat un interviu publicației „La Stampa”. Acesta a fost intrebat cat de mare este riscul ca situația din Orientul Mijlociu sa scape de sub control. Mircea Geoana a spus ca riscul ca situația sa se agraveze este real. „Condamnam…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Turcia este pregatita sa gazduiasca un summit intre Ucraina si Rusia, susține presedintele Tayyip Erdogan

09:00, 09.03.2024 - Președintele Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca Turcia este pregatita sa gazduiasca discuții de pace intre Rusia și Ucraina, transmite agenția AFP. Citește și: Iulia Motoc a devenit oficial primul judecator roman care va activa la Curtea Penala Internaționala „Suntem pregatiți sa gazduim un summit…

Iran a aprovizionat Rusia cu sute de rachete balistice. Livrarile au inceput in ianuarie și vor continua

19:05, 21.02.2024 - Iranul a furnizat Rusiei un numar mare de rachete balistice puternice sol-sol, au declarat șase surse pentru Reuters, fiind o dovada clara a evoluției cooperarii militare dintre cele doua țari sancționate de SUA și Uniunea Europeana.

Vladimir Putin susține ca Rusia nu poate fi invinsa de Ucraina. Ce mesaj controversat a transmis președintele catre Occident: „Se va termina in cateva saptamani"

12:05, 09.02.2024 - Vladimir Putin spune ca Rusia nu poate fi invinsa in Ucraina. Ei bine, in cadrul unui interviu acordat jurnalistului american Tucker Carlson, președintele rus a subliniat faptul ca nu vede o infrangere pentru Rusia in Ucraina. Iata mesajul lui Vladimir Putin pentru Occident!


Ce parere ai despre aceasta stire?