Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iran: Ayatollahul Ali Khamenei salută mobilizarea poporului împotriva "inamicilor"

Publicat:

Liderul suprem iranian, , a salutat marti "miscarea masiva a poporului impotriva complotului inamicilor", acuzand SUA, Israelul si un grup de opozitie in exil ca au planificat protestele recente din tara, relateaza AFP.

Potrivit presei de stat iraniene, demonstratii de sustinere a autoritatilor Republicii islamice sunt organizate zilnic de peste zece zile in toata tara pentru a condamna violentele si tulburarile care au cuprins zeci de orase iraniene in perioada 28 decembrie - 1 ianuarie, soldate cu moartea a peste 20 de persoane.

O astfel de "mobilizare…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu: Israelul este intr-o lupta existentiala impotriva „monstrilor Hamas”

19:51, 13.05.2024 - Razboiul din Gaza este o batalie pentru ca Israelul sa existe in continuare, a afirmat luni premierul israelian Benjamin Netanyahu, in contextul in care tara sa marcheaza Ziua Memoriala, potrivit DPA.

Israelul dezvolta un „dom cibernetic“ impotriva atacurilor informatice iraniene

15:40, 03.05.2024 - Desi escaladarea armata pare sa fie exclusa in viitorul imediat, un razboi mai discret continua sa faca ravagii intre Israel si Iran: pe frontul "spatiului cibernetic", Israelul lucreaza pentru a contracara atacurile iraniene.

Israelul revendica atacuri impotriva Hezbollah in Liban

13:55, 21.04.2024 - Forțele aeriene israeliene au susținut ca a atacat „mai multe ținte teroriste” in Liban, relateaza SkyNews, potrivit mediafax.Avioanele de vanatoare au vizat o „structura militara” din zona Tir Harfa și au distrus-o, transmite armata israeliana.

Israelul a lansat un atac asupra Iranului

06:55, 19.04.2024 - Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca razbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului sau de la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat ABC News joi seara, citand un inalt oficial american, transmite vineri AFP. Aceasta informatie vine in timp ce Iranul a raportat ‘explozii puternice’…

VIDEO| Avioane staționate in Romania au doborat dronele iraniene care atacau Israelul (Surse)

10:25, 15.04.2024 - Avioanele staționate in Romania au participat la contracararea atacurilor lansate din Iran catre Israel. Avioanele de lupta ale Marii Britanii, care sunt staționate in Romania, au fost trimise in Orientul Mijlociu inca de vineri.

Ayatollahul Ali Khamenei spune ca Israelul va fi 'palmuit' dupa atacul de la Damasc

08:25, 04.04.2024 - Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, spune ca Israelul va fi „palmuit” dupa ce un atac aerian asupra anexei consulare iraniene din Damasc a ucis șapte gardieni revoluționari, doi dintre ei generali. „Infrangerea regimului sionist din Gaza va continua și acest regim va fi aproape…

Erdogan iși critica dur politicienii din propriul partid, acuzandu-i de „boala aroganței”, și-i avertizeaza ca AKP se va „topi precum gheata la soare”

20:55, 03.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si-a avertizat propria formatiune politica islamist-conservatoare, Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP), asupra riscului sa piarda si mai mult din sprijinul popular dupa eșecul usturator in alegerile municipale de duminica, reprosandu-le politicienilor din acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?