Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ionuţ Dolănescu, mesaj emoţionant la 8 ani de la moartea marelui Ion Dolănescu

Publicat:

ii simte lipsa tatalui sau la opt ani de la trecerea lui in nefiinta.

"Azi, 19 Martie, se implinesc 8 ani de la plecarea spre ceruri a Tatalui meu ... fie-i tarana usoara! 8 ani fara TATA... Au ramas amintirile... au ramas cantecele... peste 1000. Dumnezeu sa-i dea odihna vesnica!", a scris pe reteaua de socializare, alaturi de o fotografie din copilaria sa, in care se afla pe scena alaturi de parintele pierdut.

 

Cei opt ani scursi de la disparitia marelui interpret de muzica populara nu au fost deloc linistiti pentru fiul lui…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Anca Molnar era convinsa ca va invinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia: ”Vin acasa dupa...”

08:35, 12.06.2024 - Anca Molnar a dus o lupta crunta cu cancerul! A luptat pana in ultimul moment, cand boala a rapus-o. In urma cu cateva luni, aceasta era convinsa ca va invinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor. Iata ce mesaj a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia.

Romanca stabilita in Germania, mesaj emoționant despre intoarcerea acasa: "Așa cum este Romania, mi-e dor de ea"

15:40, 28.05.2024 - O romanca stabilita de 20 de ani in Germania a transmis un mesaj emoționant despre intoarcerea in țara. "Așa cum este Romania, mi-e dor de ea! Acolo vreau sa traiesc. Vreau sa ma conectez iar cu Dumnezeu", spune aceasta.

Frații Dolanescu ingroapa securea razboiului? Decizie dupa ce au caștigat procesul pe o casa: ”Eu și Ionuț nu ne vom mai certa pe bani!” EXCLUSIV

16:41, 23.05.2024 - Dragoș și Ionuț Dolanescu au caștigat, in sfarșit, procesul pe casa din Sectorul 5, din care dețineau cota parte dupa decesul tatalui lor, Ion Dolanescu. Ar avea de primit suma de 20.000 de euro, drept despagubiri, de la vecinii care i-au acționat in judecata, din dorința de a deveni proprietari și…

Soluție defintiva in procesul fiilor lui Ion Dolanescu! Ce au hotarat magistrații in dosarul in care Dragoș și Ionuț Dolanescu sunt implicați

22:45, 21.05.2024 - Soluția in procesul in care fii regretatului artist Ion Dolanescu sunt implicați. Ce hotarare au luat magistrații in legatura cu imobilul pentru care s-a deschis acțiunea in instanța. Hotararea este una definitiva.

Andreea Veneciuc, mesaj dureros la trei luni de la moartea tatalui. Vedeta sufera in urma pierderii parintelui: „Nu-mi vine sa cred” / FOTO

12:11, 20.05.2024 - Andreea Veneciuc trece printr-o perioada dificila dupa moartea tatalui sau. In urma cu trei luni, parintele creatoarei de moda s-a stins din viața și a lasat in urma multa durere. Cei doi aveau o relație apropiata, astfel ca dorul este imens și inca nu-i vine sa creada cele intamplate.

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Primul mesaj al Prințului William dupa ce Kate a anunțat ca are cancer. Ce a facut public abia acum

17:56, 24.03.2024 - La doar cateva zile de la publicarea videoclipului emoționant, a aparut prima reacție a Prințului William, dupa ce soția sa, Kate Middleton, a fost diagnosticata cu cancer. Ce a transmis moștenitorul coroanei Marii Britanii. Primul mesaj al Prințului William dupa ce Kate a anunțat ca are cancer La scurt…

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.


Ce parere ai despre aceasta stire?