Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Veneciuc, mesaj dureros la trei luni de la moartea tatălui. Vedeta suferă în urma pierderii părintelui: „Nu-mi vine să cred” / FOTO

Publicat:

trece printr-o perioada dificila dupa moartea tatalui sau. In urma cu trei luni, parintele creatoarei de moda s-a stins din viața și a lasat in urma multa durere. Cei doi aveau o relație apropiata, astfel ca dorul este imens și inca nu-i vine sa creada cele intamplate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Serghei Mizil, mesaj de adio pentru Costel Corduneanu. Interlopul a murit din cauza problemelor de sanatate: ”O zi trista pentru mine” / FOTO

01:25, 16.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a șocat pe toata lumea. Interlopul a murit in cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, din cauza problemelor cardiace cu carese confrunta. Serghei Mizil l-a cunoscut și aveau o relație apropiata, astfel ca a publicat un mesaj de adio in care regreta cele intamplate.

Cum arata apartamentul in care s-a mutat Carmen Grebenișan, dupa divorțul dureros! A facut un tur al locației - FOTO

16:26, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a divorțat rapid, cu toate ca desparțirea a fost dureroasa, și a facut o achiziție imobiliara, pentru ca a ales sa se mute din penthouse -ul unde locuia cu Alex Militaru.Vedeta a ales bine. Noul ei apartament este mobilat cu bun gust, luminile sunt discrete și totul inspira confort.…

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.


Ce parere ai despre aceasta stire?