Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Grama a confirmat împăcarea cu iubitul ei! Cum a luat influencerița această decizie: ”Am fost foarte tristă”

Publicat:

a confirmat zvonurile conform carora s-a impacat cu iubitul ei! Influencerița și Gabriel formeaza, din nou, un cuplu. Dupa mai bine de o luna, cei doi au decis sa dea uitarii motivele care i-au separat și sa iși dea o noua șansa!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata iubitul Ioanei Grama, Gabriel. Influencerița l-a ascuns mult timp de ochii curioșilor

11:26, 22.04.2024 - Ioana Grama este una dintre cele mai frumoase și iubite influencerițe ale momentului din Romania. Nu e un secret ca bruneta iubește din nou, dupa divorțul de Alex Țagureanu, dar pana acum ea a ținut secret chipul iubitului ei.

Adrian Minune confirma: Iubitul cantareț va participa la One Festival Camarașu 2024

21:05, 11.04.2024 - Cunoscutul cantareț Adrian Minune este ultimul mare nume care și-a confirmat prezența la One Festival Camarașu, ediția care va avea loc in cursul lunii iulie 2024. Indragitul cantareț a transmis și un mesaj fanilor și festivalierilor, pe care il redam mai jos: https://www.bzc.ro/wp-content/uploads/2024/04/Adi-Minune-la-One-Festival-Camarasu.mp4…

Știrile Antena Stars. De ce a fost nevoita Ioana Grama sa stea creasca departe de mama ei. Influencerița, dezvaluiri din copilarie: ”Am ramas cu tata” / VIDEO

16:40, 23.02.2024 - Ioana Grama a facut dezvaluiri neștiute despre copilaria ei! Influencerița a fost nevoita sa creasca departe de mama ei, iar momentele prin care a trecut și-au pus amprenta in sufletul ei. Ioana Grama a reușit sa depașeasca toate aceste probleme!

Influencerița clujeana Ioana Grama spune ca nu ar lasa Clujul pentru Capitala: „Boc ar trebui sa ma faca emblema Clujului, sunt fana lui nr.1”

14:40, 23.02.2024 - Ioana Grama este printre cei mai urmariți creatori de conținut din Romania. Clujeanca reușind chiar sa stranga o mica avere din activitatea ei din online. Invitata in cadrul unui podcast, Ioana Grama a precizat ca nu ar schimba in niciun caz Clujul pe Capitala, ba chiar mai mult s-a declarat „fana nr.1”…

Anamaria Prodan ar fi trebuit sa fie nașa Ioanei Grama. Impresara, dezvaluiri despre influencerița: ”O cunosc…”

09:45, 23.02.2024 - Anamaria Prodan a facut dezvaluiri neștiute despre Ioana Grama! Puțini știau acest lucru, dar impresara trebuia sa fie nașa influenceriței, in urma cu mai mulți ani. Iata cum ar fi fost posibil acest lucru.

Cum ar reacționa Ioana Grama daca ar afla ca a fost inșelata de iubit. Sunt impreuna de doi ani: „Divorțata, cu un copil...”

15:05, 22.02.2024 - Ioana Grama și iubitul ei, Gabriel, sunt discreți inca de la inceputul relației. Cei doi se afișeaza rar impreuna, iar in urma cu cateva luni, au trecut printr-un episod mai neplacut, asta dupa ce au ajuns la desparțire. Contrar așteptarilor, influencerița spune ca nu se teme sa puna punct relației,…

Ioana Grama, prima vacanța din acest an. Destinația in care au plecat influencerița și iubitul misterios, dupa ce s-au impacat: „Locul meu de suflet” / FOTO

22:35, 13.02.2024 - Ioana Grama și-a facut bagajele și a plecat in vacanța cu iubitul ei, Gabriel. Vacanța aceasta este mai speciala pentru influencerița, asta pentru ca este prima pe 2024, dar și prima, dupa ce s-a impacat cu partenerul ei.

Cine este Gabriel, iubitul misterios al Ioanei Grama. Influencerița a rupt tacerea: ”Nu o sa il gasiți nicaieri”

13:36, 05.02.2024 - Ioana Grama a facut lumina! Dupa doi ani in care s-a afișat alaturi de un barbat misterios, Ioana Grama a rupt tacerea despre iubitul ei, Gabriel. Fanii l-au vazut in imagini subtile, insa influencerița nu a vorbit niciodata despre barbatul care a aparut in viața ei. Iata cu ce se ocupa!


Ce parere ai despre aceasta stire?