Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan ar fi trebuit să fie nașa Ioanei Grama. Impresara, dezvăluiri despre influenceriță: ”O cunosc…”

Publicat:

a facut dezvaluiri neștiute despre ! Puțini știau acest lucru, dar impresara trebuia sa fie nașa influenceriței, in urma cu mai mulți ani. Iata cum ar fi fost posibil acest lucru.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata iubitul Ioanei Grama, Gabriel. Influencerița l-a ascuns mult timp de ochii curioșilor

11:26, 22.04.2024 - Ioana Grama este una dintre cele mai frumoase și iubite influencerițe ale momentului din Romania. Nu e un secret ca bruneta iubește din nou, dupa divorțul de Alex Țagureanu, dar pana acum ea a ținut secret chipul iubitului ei.

Ce dezvaluiri a facut Anamaria Prodan despre mama lui Ronald Gavril. Cu ce se ocupa femeia in tinerețe: „Nimic nu e intamplator!”

15:26, 14.04.2024 - Anamaria Prodan a facut dezvaluiri neașteptate despre mama lui Ronald Gavril in ediția de sambata, 13 aprilie 2024, din „Prodanca. Punct și de la capat”. Impresara a vorbit despre pasiunea pe care a avut-o femeia care i-a dat viața partenerului sau, in tinerețe.

Anamaria Prodan, acuzata de blat! Cum l-ar fi ajutat pe Laurentiu Reghecampf. Dezvaluiri socante despre impresara

09:10, 14.04.2024 - Anamaria Prodan, acuzata de blat! S-a aflat cum l-ar fi ajutat pe fostul ei sot, Laurentiu Reghecampf.Un fost antrenor a scos la iveala amanunte absolut uluitoare din trecutul lui Laurentiu Reghecampf.Vezi AICI acuzatiile de blat la adresa Anamariei Prodan...

Silviu Mircescu, dezvaluiri despre ultimele episoade din Clanul: “A trebuit sa filmam 7 ore intr-o biserica” VIDEO EXCLUSIV

19:06, 01.04.2024 - Serialul Clanul care a ținut telespectatorii in fața micului ecran se apropie de final. Și ca orice proiect bun care ajunge la final lasa regrete in randul echipei. Printre actorii care au deja un sentiment de nostalgie se numara și Silviu Mircescu, care nu e pregatit pentru momentul in care se va spune…

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Connect-R și Shift au caștigat gala. Cum au reacționat cand au aflat acest lucru

23:25, 16.03.2024 - Connect-R și Shift au dat lovitura in cadrul galei 5 Te cunosc de undeva! sezonul 20, transformandu-se in legendara trupa britanica The Prodigy și caștigand inimile juraților și ale colegilor lor de emisiune.

Știrile Antena Stars. De ce a fost nevoita Ioana Grama sa stea creasca departe de mama ei. Influencerița, dezvaluiri din copilarie: ”Am ramas cu tata” / VIDEO

16:40, 23.02.2024 - Ioana Grama a facut dezvaluiri neștiute despre copilaria ei! Influencerița a fost nevoita sa creasca departe de mama ei, iar momentele prin care a trecut și-au pus amprenta in sufletul ei. Ioana Grama a reușit sa depașeasca toate aceste probleme!

Cine este Gabriel, iubitul misterios al Ioanei Grama. Influencerița a rupt tacerea: ”Nu o sa il gasiți nicaieri”

13:36, 05.02.2024 - Ioana Grama a facut lumina! Dupa doi ani in care s-a afișat alaturi de un barbat misterios, Ioana Grama a rupt tacerea despre iubitul ei, Gabriel. Fanii l-au vazut in imagini subtile, insa influencerița nu a vorbit niciodata despre barbatul care a aparut in viața ei. Iata cu ce se ocupa!

Ce a facut Anamaria Prodan ca nimeni sa nu afle despre amanta lui Laurențiu Reghecampf. Impresara, dezvaluiri cu lacrimi in ochi

12:16, 04.02.2024 - Anamaria Prodan a facut dezvaluiri cu lacrimi in ochi despre amanta lui Laurențiu Reghecampf, chiar in emisiunea „Prodanca. Punct și de la capat” de la AntenaStars. Impresara a scos la iveala sacrificiile pe care le-a facut ca familia ei sa ramana unita.


Ce parere ai despre aceasta stire?