Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ar reacționa Ioana Grama dacă ar afla că a fost înșelată de iubit. Sunt împreună de doi ani: „Divorțată, cu un copil...”

Publicat:

și iubitul ei, Gabriel, sunt discreți inca de la inceputul relației. Cei doi se afișeaza rar impreuna, iar in urma cu cateva luni, au trecut printr-un episod mai neplacut, asta dupa ce au ajuns la desparțire. Contrar așteptarilor, influencerița spune ca nu se teme sa puna punct relației, daca ar fi inșelata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata iubitul Ioanei Grama, Gabriel. Influencerița l-a ascuns mult timp de ochii curioșilor

11:26, 22.04.2024 - Ioana Grama este una dintre cele mai frumoase și iubite influencerițe ale momentului din Romania. Nu e un secret ca bruneta iubește din nou, dupa divorțul de Alex Țagureanu, dar pana acum ea a ținut secret chipul iubitului ei.

Ioana Grama, prima vacanța din acest an. Destinația in care au plecat influencerița și iubitul misterios, dupa ce s-au impacat: „Locul meu de suflet” / FOTO

22:35, 13.02.2024 - Ioana Grama și-a facut bagajele și a plecat in vacanța cu iubitul ei, Gabriel. Vacanța aceasta este mai speciala pentru influencerița, asta pentru ca este prima pe 2024, dar și prima, dupa ce s-a impacat cu partenerul ei.

Caz șocant ! O mama a fost externata cu un alt copil din Maternitatea Ploiești

20:41, 12.02.2024 - In cadrul sectiei de Obstetrica Ginecologie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Ploiesti se va realiza o ancheta, dupa ce o mama a fost externata cu un alt copil decat cel pe care l-a nascut.

O celebra artista de la noi este insarcinata. Fanii au fost luați complet prin surprindere de vestea ca așteapta primul ei copil

12:50, 09.02.2024 - Indragita cantareața așteapta primul ei copil și este in culmea fericirii. Aceasta a dat vestea printr-o postare emoționanta facuta in medil online, la care toata breasla a reacționat imediat, copleșind-o cu felicitari.

Andrei Ursu: „N-am fost un copil problema, dar aveam o voce interioara care imi spunea clar ca vreau sa fac arta!”

00:05, 06.02.2024 - Spune ca are un stil de viața atat de complex, pe care nu știe daca l-ar putea descrie in cateva fraze. Incearca sa iși pastreze mereu picioarele pe pamant, ca sa fie cat mai conectat la realitate. „Nu am un stil de viața plin de lux. Am incercat totuși sa raman cat mai conectat la … Articolul Andrei…

Cine este Gabriel, iubitul misterios al Ioanei Grama. Influencerița a rupt tacerea: ”Nu o sa il gasiți nicaieri”

13:36, 05.02.2024 - Ioana Grama a facut lumina! Dupa doi ani in care s-a afișat alaturi de un barbat misterios, Ioana Grama a rupt tacerea despre iubitul ei, Gabriel. Fanii l-au vazut in imagini subtile, insa influencerița nu a vorbit niciodata despre barbatul care a aparut in viața ei. Iata cu ce se ocupa!

Cu cat a crescut costul standard de copil de gradinița și școala fața de anul trecut

11:30, 31.01.2024 - Ministerul Educației a anunțat ca valoarea coeficientului aferent costului standard de copil, preșcolar sau elev, a crescut cu 38% fața de anul trecut, in ceea ce privește cheltuielile salariale.

Ioana Grama a confirmat impacarea cu iubitul ei! Cum a luat influencerița aceasta decizie: ”Am fost foarte trista”

21:05, 30.01.2024 - Ioana Grama a confirmat zvonurile conform carora s-a impacat cu iubitul ei! Influencerița și Gabriel formeaza, din nou, un cuplu. Dupa mai bine de o luna, cei doi au decis sa dea uitarii motivele care i-au separat și sa iși dea o noua șansa!


Ce parere ai despre aceasta stire?