Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioan Niculae, primele declaraţii după audierea de la DIICOT

Publicat:

a facut primele declaratii, dupa ce a fost audiat la DIICOT in dosarul Romgaz, in care este urmarit penal alaturi de .

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Alexandrina Raclariu, candidatul PNL Neamț pentru primaria Cracaoani

10:35, 22.04.2024 - Comuna Cracaoani se afla in zona centrala a județului, in zona cursului superior al raului Cracau și a afluenților acestuia, Cracaul Alb și Cracaul Negru. Primele date scrise despre existenta asezarilor oamenilor din satele comunei sunt din anul 1399, intr-un hrisov a lui Iuga Voievod. Alexandrina Raclariu…

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.

Antonia, primele declarații, dupa crima de la Padina: „Tot ce pot sa fac este sa...”. Cum ii sare cantareața in aparare lui Alex Velea / FOTO

12:36, 15.02.2024 - Antonia a facut primele declarații, dupa crima de la petrecrea cu vedete din Padina. Artista este deranjata de valul de hate pe care ea și iubitul ei il primesc de cand au fost prezenți la evenimentul unde Sorin, un barbat in varsta de 41 de ani, a fost omorat. Iata cum ii sare cantareața in aparare…

Alina Eremia, primele declarații despre crima de la petrecerea vedetelor. Cantareața neaga prezența sa la eveniment: ”Este o tragedie”

21:55, 11.02.2024 - Crima de la petrecerea vedetelor din județul Dambovița a șocat pe toata lumea. Deși se anunța un eveniment cu fast, unde nume cunoscute din showbizul romanesc au fost prezenta, moartea unui barbat ucis cu lovituri de maceta, a ingrozit pe toata lumea. Deși s-a scris și despre prezența Alinei Eremia,…


Ce parere ai despre aceasta stire?