Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Invazie de şerpi pe râul Bega, în apropierea zonelor de promenadă: „Am mai văzut câte un şarpe, dar nu aşa mulţi şi mari” VIDEO

Publicat:

O colonie de serpi a fost filmata pe raul Bega, foarte aproape de zona de promenada a timisorenilor. Specialistii sustin ca prezenta serpilor este un semn ca fauna din rau este echilibrata si atrag atentia ca acestia nu sunt veninosi, fiind serpi de apa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consecințele hranirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el incurajandu-i cerșitul!”

15:35, 28.04.2024 - Apropierea ursului de om este și o consecința a hranirii acestuia in mod constant la marginea strazii. Specialiștii atrag atenția ca in acest mod animalele salbatice nu sunt ajutate, ci din contra pot fi condamnate la moarte.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Risc de inundații in mai multe județe din țara. Lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor

12:21, 14.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a facut un anunț de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare risc de inundații in mai multe județe din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor!

COD GALBEN și PORTOCALIU de risc de inundații pe Someșul Mare

15:10, 12.02.2024 - Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu si cod galben de risc de inundații, cu posibile depasiri ale cotelor de aparare, pe raurile din 13 bazine hidrografice din țara, inclusiv pe porțiunea care traverseaza județul Bistrița-Nasaud a raului Someșul Mare. Astfel, specialiștii au anunțat COD GALBEN,…

Cum va fi vremea de Paște 2024. Meteorologii pregatesc surprize pentru inceputul lunii mai

15:30, 08.02.2024 - De Craciun am avut parte de temperaturi de primavara, iar anul a inceput cu ninsori și temperaturi de foarte scazute. Cum va fi vremea de sarbatorile Pascale in 2024, aflați in randurile urmatoare. Cum va fi vremea de Paște 2024 Primavara aceasta este plina de surprize. Specialiștii in meteorologie…

Punctul Nemo din Pacific, cimitirul deșeurilor spațiale

13:50, 05.02.2024 - In unul dintre cele mai indepartate puncte de pe glob – Pont Nemo –, in Pacificul de Sud, se afla cimitirul deșurilor spațiale. Raposații care  ”odihnesc” aici sunt resturi de sateliți, trepte de rachete, nave spațiale. Punctul Nemo (”The Oceanic Point of Inaccessibility”), numit dupa romanul lui Jules…

Avertizari meteo de ceața densa și vant puternic. Iata lista zonelor afectate

09:00, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca duminica dimineața este ceața densa in nord-vestul țarii. De asemenea, vantul bate cu putere in mai multe zone montane ale Romaniei. Specialiștii au emis avertizari de tipul cod galben.


Ce parere ai despre aceasta stire?