Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundații catastrofale în Germania - Bilanţul victimelor creşte la 133 de morţi

Publicat:

Bilantul victimelor in urma intemperiilor devastatoare in Germania a crescut sambata la cel putin 133 de morti in aceasta tara, ceea ce ridica la 153 numarul deceselor inregistrate in Germania si Belgia, doua state europene puternic afectate de fenomene meteorologice extreme in ultimele zile, relateaza AFP. "Conform informatiilor actuale, 90 de persoane si-au pierdut viata in urma calamitatilor" in landul Renania-Palatinat, cel mai afectat" de inundatii, a indicat politia din Koblenz.
Agentia de presa DPA precizeaza ca cele 90 de victime provin din districtul Ahrweiler, landul Renania-Palatinat.

Politia…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini apocaliptice: inundații catastrofale - peste 30 de morti si 60 de disparuti - dupa ce barajul unei hidrocentrale a cedat

13:20, 03.05.2024 - Barajul unei hidrocentrale din sudul Braziliei a cedat in urma zilelor de ploi abundente, care au declanșat inundații masive. Tragedia a provocat moartea a peste 30 de persoane, iar alte 60 sunt date disparute in statul Rio Grande do Sul, conform informațiilor furnizate de BBC, titreaza News.ro.

Inundații catastrofale in Kenya. Un baraj s-a rupt, zeci de morți și alte zeci sunt date disparute

16:20, 29.04.2024 - Zeci de persoane au murit și altele au disparut dupa ce un baraj din Kenya s-a rupt. De vina sunt ploile torențiale care au provocat inundații catastrofale. Mii de oameni au fost nevoiți sa-și paraseasca locuințele.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

Atac armat la Moscova. Patru suspecți au fost arestați, alte 11 persoane reținute. Bilanțul victimelor crește la 93 de morți.

11:30, 23.03.2024 - Kremlinul a anuntat sambata arestarea a 11 persoane, inclusiv a celor patru atacatori, dupa atacul armat de vineri de la o sala de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI),

Atac armat la o sala de concerte din Moscova, revendicat de organizația terorista ISIS. Bilanțul victimelor a ajuns la 60 de morți și peste 140 de raniți.

08:45, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, la o sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel puțin 60 de morți și peste 140 de raniți. Organizația terorista Stat Islamic a revendicat atacul.

Zelenski prezinta bilanțul victimelor atacului din Kryvyi Rih: Trei morți și 38 de raniți, intre care 9 copii

00:50, 13.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si 38 au fost ranite, intre care copii, intr-un atac rusesc care a lovit marti un bloc de apartamente din orasul Kryvyi Rih, centrul Ucrainei, transmit autoritatile ucrainene, potrivit themoscowtimes.com.

Fenomene meteo catastrofale vor avea loc in Europa. Sunt anunțate inundații și temperaturi extreme

12:45, 12.03.2024 - Agenția de Mediu a Uniunii Europene a afirmat ca vor exista mai multe fenomene meteo extreme pe teritoriile statelor. Problemele climatice sunt reale și se cer masuri serioase pentru a face fața provocarilor intalnite.

Crește bilanțul celor morți in incendiile forestiere care devasteaza centrul si sudul Chile

06:25, 04.02.2024 - Cel putin 46 de persoane au murit in incendiile forestiere care devasteaza centrul si sudul Chile, a anuntat sambata presedintele chilian, Gabriel Boric, adaugand ca acest bilant este doar provizoriu, noteaza AFP, citat de Agerpres.Dupa o pauza, incendiile au izbucnit din nou in regiunea turistica…


Ce parere ai despre aceasta stire?