Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INTERVIU Dr. Dan Răzvan Benţia, neurochirurg: „Multe tipuri de cancere pot da metastaze în creier“

Publicat:

Dr. , medic primar neurochirurg in cadrul , explica modul in care apar tumorile cerebrale si care sunt simptomele care ar trebui sa ne ingrijoreze si sa ne trimita la medic.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radonul, ucigașul invizibil din Ardeal. Medic: „Se atașeaza de aerosol și ramane la nivelul de 1-1,5 m inalțime, exact unde respira copiii”

23:20, 15.04.2024 - A crescut numarul cazurilor de cancer pulmonar la nefumatori, iar un motiv este iradierea cu radon, un gaz radioactiv incolor și inodor foarte periculos pentru sanatate daca se acumuleaza in cladiri.

Un roman beat a izbit mortal cu BMW-ul un medic italian care ieșise sa faca jogging

10:51, 21.03.2024 - Un roman care conducea beat a izbit mortal cu mașina un medic italian care facea jogging, in Roma. Victima a fost aruncata la o distanța de cațiva metri, acesta fiind un indiciu ca șoferul avea viteza mare.

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

SPECIAL | Minuni in sala de operație, pe vreme de razboi sau de pace. Sofia Ionescu-Ogrezeanu, prima femeie neurochirurg din lume

20:05, 02.03.2024 - Medic-erou, vizionara și neurochirurg de excepție, Sofia Ogrezeanu a operat in condiții de razboi, cu mana sigura pe bisturiu, iar renumele ei a trecut granițele, fiind cautata de lideri politici și artiști cunoscuți.

INTERVIU: Silviu Filip / „O fotografie cu un caine fericit atrage mai mult atentia decat o fotografie printre gratii”

08:55, 23.02.2024 - Silviu Filip e la baza filolog, specializarea Engleza-Romana. Dar nu a terminat Filologia, si nici Stiintele Politice, lucru pentru care marturiseste ca se bucura pentru ca din timpul facultatii a devenit freelancer.

Emi de la Power Couple Romania, reacție furibunda dupa ce un medic neurolog a incercat sa sparga o cafenea cu maceta: "Omul asta cel mai probabil..." / FOTO

12:11, 13.02.2024 - Emi de la Power Couple a vorbit despre incidentul halucinant pentrecut in Capitala, duminica noaptea, cand un medic neurolog a incercat sa sparga o cafenea cu maceta. Concurentul a avut o reacție furibunda și a oferit cateva sfaturi persoanelor care il urmaresc pe rețelele de socializare.

Mizele lui Putin din „operațiunea speciala” Tucker Carlson: contextul unui non-interviu

23:20, 10.02.2024 - Așa-zisul interviu dat de Vladimir Putin lui Tucker Carlson face parte dintr-o „operațiune speciala” menita compromiterii candidaturii lui Joe Biden la Casa Alba și reducerii sprijinului internațional pentru Ucraina, avertizeaza istoricul Galia Ackerman, nascuta intr-o familie de evrei din Rusia.

Donald Trump face un anunț controversat: promite un mare razboi intre SUA și China

08:15, 05.02.2024 - Fostul presedinte Donald Trump intentioneaza sa intensifice razboiul comercial dintre SUA si China, pe care l-a lansat in timpul primului sau mandat de presedinte, daca va fi ales din nou in functie, in noiembrie, transmite CNBC, informeaza News.ro.Trump a confirmat, intr-un interviu difuzat duminica,…


Ce parere ai despre aceasta stire?