Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INTERCEPTARE: Oleleu îl face PRAF pe prefectul Vușcan: ”Ăsta chiar o bolonzât..., prefectul ăsta!”

Publicat:

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, , își arata nemulțumirea fața de modul în care instituțiile colaboreaza cu prefectul Gheorghe Vușcan.

Ultimul a intervenit de la multe ori în diferse proiecte aflate în derulare la Consiliul Județean și au aparut tensiuni, care nu au fost niciodata confirmate oficial. 

Oleleu a fost interceptat de procurorii DNA Cluj, în dosarul Uioreanu, în 2 februarie 2014, în timp ce discuta cu , consilier județean. îi relata lui Ilarie cum a intervenit prefectul…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Disney a lansat un film cu Donald Duck, primul dupa 63 de ani

11:06, 10.06.2024 - Donald Duck, ratoiul suparat si caraghios al lui Walt Disney, a implinit duminica aceasta 90 de ani. Studioul a lansat un scurtmetraj pentru a marca aceasta ocazie. Ultimul film in care a fost prezentat ca erou dateaza din 1961.Scurtmetrajul "D.I.Y.

Ioan Oleleu explica necesitatea proiectului „Dezvoltam comunitați locale”: Realitatea din satul romanesc impune acest lucru

15:10, 30.05.2024 - Candidat PSD Cluj la Consiliul Județean, Ioan Oleleu, susține ca, pe langa proiectele de infrastructura care stau in dreptul autoritații locale, este nevoie și de o alta abordare de dezvoltare a satului romanesc.

Județul Vaslui, ultimul loc pe țara in topul candidatelor la Consiliul Județean

01:05, 27.05.2024 - PREA PUȚINE… Județul Vaslui se afla pe ultimul loc in Romania și in ceea ce privește numarul de candidate la președinția Consiliului Județean și la posturile de consilieri județeni, la alegerile locale din 9 iunie 2024. Doar 19% dintre candidatele propuse de organizațiile județene din Vaslui ale PSD,…

Independența agroalimentara in Romania, o necesitate. Ioan Oleleu (PSD Cluj): „Aș scoate din sertar Strategia de dezvoltare locala in acest domeniu”

15:16, 23.05.2024 - Ioan Oleleu, candidat PSD Cluj la Consiliul Județean, a susținut recent, in cadrul unei conferințe cu tema Dezvoltam comunitați locale importanța independenței agroalimentare a Romaniei, un subiect sensibil și strategic, totodata.

Avem și o rezerva: 12 candidați pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș

17:45, 30.04.2024 - Dupa ce pentru fotoliul de primar al Municipiului Baia Mare s-au inscris in lupta nu mai puțin de 15 candidați, situația de la Consiliul Județean este asemanatoare. Avem și aici un numar record de candidați. Ultimul inscris fiind Mihai Ropan, președintele organizației județene a Partidului Național…

PSD și-a inscris candidații pentru alegerile din 9 iunie: Aurelia Cristea pentru Primarie, Alexandru Cordoș pentru Consiliul Județean / Cine sunt candidații pentru forurile administrative

13:10, 20.04.2024 - Continue reading PSD și-a inscris candidații pentru alegerile din 9 iunie: Aurelia Cristea pentru Primarie, Alexandru Cordoș pentru Consiliul Județean / Cine sunt candidații pentru forurile administrative at Info real.

Ce „target” și-a fixat PSD Cluj pentru alegerile locale. Alexandru Cordoș: „Majoritațile nu vor mai fi atat de confortabile”

15:25, 11.04.2024 - Secretarul general al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a precizat la ZIUA LIVE ca social democrații iși propun sa obțina un scor de peste 20 la suta in județ și sa "deranjeze" majoritațile PNL din unele consilii locale, inclusiv la Cluj-Napoca, și de la Consiliul Județean.

Gorj: O ambulanța a intervenit la slujba de inmormantare a studentei ucise

12:31, 28.03.2024 - O ambulanța a intervenit la Padeș, Gorj, la slujba de inmormantare a tinerei Andreea Morega, studenta la Medicina care a fost ucisa de catre iubit cu lovituri de cuțit. Mama tinerei s-a simțit rau, dupa care a leșinat. Personalul de la o ambulanța, care se afla deja la fața locului, a acordat primul…


Ce parere ai despre aceasta stire?