Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Bianca Giurcă a plâns după primul bonfire. Ce gest a făcut Marius Moise față de Oana Monea

Publicat:

In ediția 4 a emisiunii sezonul 7, prima ceremonie a focului a starnit reacții in randul concurentelor. a facut un gest indrazneț fața de ispita , fara pic de reținere.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Nicolae Ciuca paseaza pe parinți mutarea datei prezidențialelor: S-au plans ca se suprapune cu examenul de Capacitate!

17:46, 14.06.2024 - Nicolae Ciuca precizeaza ca eventuala schimbare a datei pentru alegerile prezidențiale trebuie analizata din perspectiva parinților care s-au plans ca se apropie examenul de capacitate, iar alegerile se suprapun cu inceperea anului școlar.

Oana Monea, fosta ispita de Insula Iubirii, s-a desparțit de iubit, dupa 10 luni de relație. Blondina a vorbit despre motivele ce au dus la separare / VIDEO

10:01, 05.06.2024 - Frumoasa ispita de la Insula Iubirii e din nou singurica! Oana Monea ne-a anunțat ca s-a desparțit de iubitul cu care a fost impreuna aproape un an. Tanara și barbatul, care nu era roman, au decis sa puna punct poveștii lor de iubire, iar distanța se pare ca a fost un factor principal ce a dus la destramarea…

Cum arata Oana Monea in anul 2024. Fosta ispita de la Insula Iubirii a trecut printr-o schimbare radicala / FOTO

13:15, 03.06.2024 - Oana Monea a facut senzație la Insula Iubirii și a cucerit publicul din Romania. De cand a disparut de pe micile ecrane, fosta ispita a trecut printr-o schimbare radicala! Iata cum arata acum, in anul 2024, dupa un an de cand nu a mai aparut la televizor.

Bogdan Barbu și Florin Lupu i-au DEMOLAT pe pițiponcii Romeo Vasilioni și Dorian Popovici in Gala RXF!

00:35, 30.05.2024 - Spectacolul serii in lumea sporturilor de contact a fost cu siguranța gala RXF, unde Bogdan Barbu și Florin Lupu i-au batut mar pe vedetele Romeo Vasilioni de la Insula Iubirii și Dorian Popovici, TikToker profesionist. Cei doi amatori și-au incasat o lecție de neuitat, de parca ar fi fost invațați…

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce detalii neștiute a scos la iveala Bianca Giurca despre desparțirea de Marius Moise: „Am fost...”

16:55, 09.05.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, a scos la iveala detalii neștiute despre perioada in care s-a desparțit de Marius Moise. Se pare ca tanara a trecut prin momente cumplite dupa separarea de fostul iubit.

Fiul Elei Craciun a implinit 18 ani. Cum a fost spurprins Alex de prieteni și familie. „Am plans in hohote”

17:15, 22.04.2024 - Weekendul acesta Alex, fiul cel mare al Elei Craciun a implinit 18 ani, motiv de mare bucurie și mandrie pentru prezentatoarea de la Antena 3. Petrecerea a avut loc la Sinaia, locul preferat al lui Bibi, așa cum il alinta mama lui, acolo unde in compania prietenilor și a familiei s-a bucurat de o petrecere…

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.


Ce parere ai despre aceasta stire?